היקום.

deep ocean

New member
היקום.

היקום תומך בנו באופן מוחלט לגבי כל מחשבה, שאנו בוחרים לחשוב ושבה אנו בוחרים להאמין אם ננסח זאת בדרך אחרת, תת המודע שלנו מקבל כל מה שאנו בוחרים להאמין בו. אמונותייך בנוגע לעצמך ובנוגע לחיים מתגשמות עבורך. הדברים, שבהם את/ה בוחר/ת להאמין בנוגע לעצמך ובנוגע לחיים, מתגשמים עבורך. זה הכל

jedi

New member
אז בעצם,

אני רק צריך להאמין שאני אומן קונג-פו גדול?

nissimhania

New member
זה הכל?

אחת שאתה מאמין העניינים ברורים, והיקום אכן בא לקראתך. אך כל עוד אינך מאמין בדבר, וספקות והיסוסים ממלאים כל מחשבה- איה היקום לקראתך? כיצד אבחר לי אמונה? ואיך אאמין בה אחרי שאני יודע שאני זה שבחרתי אותה, וזה לא שהיא נגלתה אלי?

uuuuuuu

New member
תאמין בעצמך

אנחנו בוחרים להאמין במה שהיקום מראה לנו, היקום נותן לנו אותות ללא הרף, והוא מלא בהדרכה. עליינו רק להקשיב לרוח, המהווה את הידע, החשיבה, ההבנה,התובנות ואת כל נושא הרוח והמחשבות הארציות והמטאפיזיות של האדם והבריאה. לאדמה המהווה את החוזק, העוצמה, הישרדות פיזית ואת ההוצאה לפועל של שלושת היסודות האחרים. למים המהווים את כל הרגשות הגבוהים והנמוכים שלנו ושל הבריאה. לאש המהווה לנו צמיחה וגדילה, התפתחות, יצירה והמרצה. ולפעול על פי ציווי הלב, הנשמה, והרגע. תאשר לעצמך את רצונך האמיתי, וקבל את הספק כחבר שרוצה רק לכוון אך עדיין לא גילה את הכיוון(לכן הוא ספק). רצונך וכוונתך הם המובילים של חייך, אתה יכול לבחור עכשיו לשנות, ולהפוך את הספק לאישור ואת ההיסוס לביסוס. אנו בוחרים להאמין באלוהים, אך שוכחים שאלוהים בחר בנו. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ כל מה שבתוך הגדר עבר, השער לעצמה הוא ההווה, ולעתיד אין גבול. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

למעלה