היציאות של אביעד...

היציאות של אביעד...

אז קודם כל רציתי להגיד שאני חולה על דייט לסטרייט!!! ברור שהכי שווה זה היציאות המצחיקות של אביעד... היה איזה דייט, הבחור שאל "מה זה פסיפלורה?" ואביעדוש, אמר: "מה זה פסיפלורה? זה פרי התשוקה, ולא פלא שאתה לא מכיר אותו..." אחחח איזה משפט... נקרעתי מצחוק!!! (אביעד אם אתה קורא את זה תדע לך שאתה הכי מצחיק בעולם!!! המנחה הכי שווה!) דרך אגב גם ראיתי את רועי, זה שיצא לדייט עם מריה... ( למעוניינים- הוא עובד ב amore mio- מסעדה איטלקית באבן גבירול בתל אביב...) ולסיום יש לי שאלה... האם בסוף העונה יהיה ספיישל מיוחד שבו יבררו מה נסגר עם כל הדייטים שהיו? כאילו אם הם המשיכו בקשר או לא, מה הולך איתם וכ"ו... אם אין, ממש כדאי לעשות כזה דבר!!! זה מאוד מעניין מה קורה איתם...

X יו יו S

New member
ברוכה הבאה לפורום

בקשר לספיישל לא יודעת אם יהיה כזה בינתיים תעקבי אחרי הפורום כי הרבה מהם חוזרים לכאן אחרי תוכנית ובינתיים כל אלו שבאו אמרו שלא יצא כלום:-\

טנקס!

תודה על קבלת הפנים...! אני באמת חושבת שספיישל כזה יכול להיות סיום מדהים לתכנית, ובטוח שלא כל הבנות נשארו רווקות... לא יכול להיות... אני מקווה שאני אמשיך להגיב פה בפורום... כי באמת, אין על דייט לסטרייט!

טנקס!

תודה על קבלת הפנים...! אני באמת חושבת שספיישל כזה יכול להיות סיום מדהים לתכנית, ובטוח שלא כל הבנות נשארו רווקות... לא יכול להיות... אני מקווה שאני אמשיך להגיב פה בפורום... כי באמת, אין על דייט לסטרייט!

X יו יו S

New member
אני שמחה לשמוע :)

כי בדרך כלל יבש כאן רצח
מה שמך?

ritimi

New member
נצ"לש../images/Emo109.gif

היום פעם ריאשונה שמעתי את התוכנית בוקר כי לא הלכתי לבצפר חחח...איזה חמודים
חבל שאני לא יכולה כל יום לשמוע אותם...

ritimi

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo109.gif

אפשר להקליט דרך המחשב? איך עושים את זה?

X יו יו S

New member
לא דרך המחשב

אם יש לך יס אז יש את זה ביס ערוץ 71 רדיו ת"א ואז לפני שאת הולכת לבית ספר תעבירי לערוץ הזה ותקליטי

ritimi

New member
אה..לא אני שומעת את זה דרך ../images/Emo109.gif

המחשב אין לי יס...

למעלה