היצטרפו היום!

היצטרפו היום!

למאבק למען אייסיקיו לשוצי! שוצייייייייייי.... למה אין לך איציק??
אנא תעשי אנא לא קשה.... למה למה? חחח סתם רציתי לבדוק מה האייסיקיו שלך אז במקום לפתוח שירשור חדש (מה שיצא לי לעשות יותר מידי בזמן האחרון... וגם אפחד לא עונה לי....) אז הלחתי עד לשירשור אייסיקיו וראיתי שאין לך.... מוזר. קיצר תפתחתי אישה, ותכתבי אותו כאן! ye! תודה רבה שלום

sHotZy M

New member
איזו כפרע את יאלללה!!!!

מניישעה? האח הנאלח שלי אומר שאיציק תוקע את המחשב ומאחר והוא משלם כל פעם שהמחשב מתקלקל (וזה קורה הרבה הרבה) אז אני עושה מה שהוא אומר.... אוף איתו אוף איתו אוף איתו!!!!! אבל יש לי מסנג'ר...... אם זה עוזר....
|נשיקה
מתע עלייך!

sHotZy M

New member
אוי... כמה שאני מקרה קשה יאלללה!!!

בבקשה תתלשי לי שערה מהגבה!!!!! אני לא בפוקוס ב
התכוונתי לכתוב מנייעשה (
מה אני יעשה) ובמקום זה כתבתי מניישעה..... איזו דרמנה אני פאקינג שיט סעמק!!!!!!!!! יאללה, למישהו פה יש מורפיום או משהו בסגנון בשבילי... אוי תראי מה השעה.... כבר כמעט אחת בלילה (מנסה להעביר נושא, תשתפי פעולה...) יא! איזה
יפה וזוהר.... ממש מאיר את השמיים.... איזה יופי.... עזבי, לא השעה שלי..... בעצם אף שעה זו לא השעה שלי... עזבי! אני אפילו לא יכולה להאשים את הדודה כי היא בכלל לא באה!!!!!!!!! (דודה
מחזור...) יואו.... עדיף שאני אלחץ על "שלח" ואלך לישון... אז..... שלח!

../images/Emo6.gifמטומטמתתתת../images/Emo9.gif

שאלוהים ישמור אותך מורי... שישקבב איתך....
דווקא אייסיקיו לא הכי תוקע.... מסנג'ר באמת ממש לא... אבל מה שתוקע זה כל התוכנות הורדה ולרוב גם... פורומים.... אבל פסדר בקטנה.... למה הוא משלם על התיקונים??... טוב מתוקה יהיה בסדר! חחח הכל לטובה
יום נעים ומכייף ילדה יפה...!

האיסיקיו

באמת לא תוקע את המחשב, אבל אם כבר אז למה שלא ניתן למור כל מי שיש לו את המסנג'ר וככה היא לא תשאר לבד.

sHotZy M

New member
אוי..כמה שאני מקרה קשה יאללה!!!!!!

בבקשה תתלשי לי שערה מהגבה!!!!! אני לא בפוקוס ב
התכוונתי לכתוב מנייעשה (
מה אני יעשה) ובמקום זה כתבתי מניישעה..... איזו דרמנה אני פאקינג שיט סעמק!!!!!!!!! יאללה, למישהו פה יש מורפיום או משהו בסגנון בשבילי... אוי תראי מה השעה.... כבר כמעט אחת בלילה (מנסה להעביר נושא, תשתפי פעולה...) יא! איזה
יפה וזוהר.... ממש מאיר את השמיים.... איזה יופי.... עזבי, לא השעה שלי..... בעצם אף שעה זו לא השעה שלי... עזבי! אני אפילו לא יכולה להאשים את הדודה כי היא בכלל לא באה!!!!!!!!! (דודה
מחזור...) יואו.... עדיף שאני אלחץ על "שלח" ואלך לישון... אז..... שלח!

DidjiT

New member
בובעע

למה לא אמרת שיש לך מסנג'ר?? טוב.. תוסיפי אותי.. [email protected] למרות שנראה לי יותר הגיוני מאשר שעכשיו כולם יתנו תאיימיל שלהם.. את פשוט תתני את שלך ומי שירצה להוסיף.. יוסיף! חחחח...

sHotZy M

New member
אתם כאלה חמודים!!!! ../images/Emo9.gif

אני אתן לכולכם את האימייל של המסנג'ר ברגע שאני אשאל את אחי הדרמן.. שiצי

למעלה