היצור הכי ...

the greek

New member
היצור הכי ...

תהנו Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου - Λευτέρης Πανταζής Μείνε όπως είσαι μην αλλάζεις τίποτα εγώ έτσι σ’ αγαπάω Μείνε όπως είσαι μη αλλάζεις τίποτα για χάρη στο ζητάω Μην ανησυχείς δεν σε παρεξηγώ εγώ τα λάθη σου τα πάω Μείνε όπως είσαι μην αλλάζεις τίποτα εγώ έτσι σ’ αγαπάω Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι ‘συ Η μεγαλύτερη αγάπη απ’ όλες μωρό μου είσαι ‘συ Έχεις δυο ματάκια αληθινά που την καρδιά μου έχουνε σκλαβώσει κι όταν με κοιτάζουν το Θεό παρακαλώ ποτέ να μην τελειώσει Έχεις μια ψυχούλα τρυφερή που μέσα εκεί ο κόσμος όλος χωράει και μες την ψεύτικη ζωή μονάχα αυτή μπορεί έτσι ν’ αγαπάει TO OREOTERO PLASMA TU KOSMU MINE OPOS ISE MIN ALAZIS TIPOTA EGO ETSI S' AGAPAO MINE OPOS ISE MI ALAXSIS TIPOTA GIA XARI TO ZITAO MIN ANISIXISTHEN SE PAREXIGO EGO TA LATHI SU TA PAO MINE OPOS ISE MIN ALAXIS TIPOTA EGO ETSI S' AGAPAO TO OREOTORO PLASMA TU KOSMU GIA MENA ISE 'SI E MEGALITERI AGAPI AP' OLES MORO MU ISE 'SI EXIS DIO MATAKIA ALITHINA PU TIN KARDIA MU EXUN SKLABOSI KE OTAN ME KITAZUN TO THEO PARAKALO POTE NA MIN TELIOSI EXIS MIA PSIXULA TRIFERI PU MESA EKI O KOSMOS OLOS XORAI KE MES TIN PSEFTIKI ZOI MONAXA AFTI MBORI ETSI N' AGAPAI היצור היפה ביותר בעולם – לפטריס פאנדאזיס הישארי כמו שאת אל תשני כלום אני, ככה אוהב אותך הישארי כמו שאת אל תשני כלום לטובתי אני מבקש זאת אל תדאגי אין פה אי הבנה את הטעויות שלך אני מקבל הישארי כמו שאת אל תשני כלום אני, ככה אוהב אותך היצור היפה ביותר בעולם בשבילי זאת את האהבה הגדולה ביותר "תינוקת" שלי זאת את יש לך שתי עיניים כנות שאת ליבי הפכו לעבד וכאשר הם מסתכלים עליי אני מאלוהים מבקש שלעולם לא יגמר יש לך נשמה עדינה\נעימה ולשם בפנים יש מקום לכל העולם ובתוך החיים השקריים רק היא יכולה ככה לאהוב

למעלה