היפ הופ

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

iguessgrampy

New member
ואם כבר-שאלה

שחקן צריך להימנע מלפעול באינסטינקטים שלו אפילו עם בסופו של דבר זה עובד בסדר מבחינת הדמות? אני מתכוון כדי למנוע מקרים שבהם האינסינקטים של השחקן יהיו מנוגדים לחלויטן ממה שהדמות הייתה עושה. הכל צריך להיות מחושב מבחינת השחקן?

Nihau

New member
תלוי במצב אבל בדרך כלל עדיף לשחק

את הדמות כמו שהיא הייתה מתנהגת במצבים קשים. זה אחד השיקולים בבחירת אופי דמות, האתגר בלשחק מישהו שיעשה דברים אחרת ממך, ההתמודדות עם עשיית דברים בחיים בצורות דומות ושונות. אולי בגלל זה ההעדפה האישית שלי היא בדרך כלל לבחור דמויות שיותר קל לי להזדהות איתן מחשבתית נפשית רוחנית פסיכולוגית ואיך שלא תקרא לזה. העיניין במשחק מבחינתי נובע מהיכולת להפנים עקרונות ומציאות של העולם בו נערך המשחק וממש להחיות אותו בעיני...

במקרה הנוכחי

הם מצאו את עצמם חוטפים מכות יבשות מהמנהיג, ומהגובלינים שבמעגל בכל פעם שהם הגיעו לקצוות המעגל, שנראה שנהנו מהמשחק הקטן, עד שהגיעו למצב של עילפון והתעוררו קשורים ללוחות עץ ומכוסים בפירות רקובים ושאר שאריות ריחניות שהוטחו בהם ע"י הגובלינים המשתעשעים. מובן שהנקמה לא איחרה לבוא (אפילו אם היא עלתה לאותה דמות פזיזה בשיניים שלה - פיזית).

Nihau

New member
יש הרבה יותר דרכים מזו שהצעת

למשל: הם פוגשים 30 גובלינים ונלקחים בשבי... הם פוגשים 30 גובלינים ומגלים שמנהיג אותם (דמות ציבורית מוכרת) שמבקש מהם עזרה... הם פוגשים 30 גובלינים וחוטפים מכות רצח על טיפשותם ולומדים לא ללכת מכות עם קבוצה חזקה יותר מהם... הם פוגשים 30 גובלינים ומחליטים לברוח כי כאשר הם עומדים פנים אל פנים אל כל הגובלינים החמושים והעצבניים הם מגלים שאולי זה לא היה רעיון כל כך טוב לבוא אליהם הבייתה ולעשות צרות... הם פוגשים 30 גובלינים ומגלים שיותר מחצי מהם הם ילדים קטנים ונשים זקנות כי כל הגברים הגובליניים ואפילו הבנים הצעירים נלקחו למחנה עבדים של האורקים מהגבעות... הם פוגשים 30 גובלינים ומגלים שכולם בורחים מהם\סוגדים להם כי לכוהן שלכם יש צנונית ביד (והמבין יבין)... אתה רואה? יש הרבה יותר אפשרויות מאשר האחת שאומרת לשנות את העולם כדי להתאים אותו לדמויות שהחליטו ללכת כנגד כל הסיכויים ו30 גובלינים. זה לא סותר את הרעיון שלך, עדיין אפשר להגיד שהם יודעים על כפר שיש בו 30 גובלינים אבל כשהם מגיעים לשם יש שם רק 10 כי האחרים הלכו למלחמה\ברחו כי שמעו שהם באים\מתחבאים בצללים במארב\עובדים בשדות...

בורן

New member
רעיונות מצוינים,

ממש מצוינים, אבל שוב, מכות הרצח זה רעיון לא טוב, ראה הסיבות שכתבתי לסניפט כמה הודעות למעלה.

למעלה