היפ הופ.

הקומזיץ - עידכונים

הקומזיץ יערך היום חמישי הבא 10/10/02 (נדחה עקב בעיות טכניות) יתחיל בשעה 22:00 לערך ונועד להיות עד אור הבוקר שלמחרת. הוא יהיה בחוף שמיד מצפון לסינדא עלי. הוראות ההגעה : יש להגיע לרחוב וינגייט/גולדה מאיר בהרצליה פיתוח, לנסוע בו צפונה ולפנות שמאלה (מערבה) אל דרך עפר המסומנת "אל מחנה רשף". עד לשער הסגור, משם ימינה, ושמאלה לדרך עפר אחרי מגרש החניה של המסגד שביל שיורד למטה. משם זה עניין של לחפש את אלה שנראים הכי מוזר. בתכנית האומנותית רחצה לילית והחלפת ספרים ומילים. נא להביא לפחות 2 בקבוקי ליטר וחצי לאדם, אלכוהול לפי הטעם ואוכל לפי הטעם. כמו כן - נא להביא ספרים להחלפה ובד/מגבת/מחצלת/מזרן/סק"ש/כו´ לישיבה. לרוחצים - נא להביא בגד ים ומגבת. אני זקוקה למישהו שיהיה אחראי על הבאת כלי אוכל פלסטיקיים, ולבעלי מכוניות שמוכנים להתנדב לנייד עצים. תודה ולהית´ בחוף.

hsotrt

New member
^^ אלכוהול!!

אבל אבל... יהיה אנשים שישגיחו שהקטינים לא ישתו או שאני אמטרך לזייף תעודה??

רמץ

New member
דראקו, את דואגת יותר מדי...

כלי פלסטיק?? אנחנו לא מדברים על במבה? לא שותים מהבקבוק? קצת חוליגניות, קצת חזרה לשורשים (לימים שבהם אבותינו שתו קוקה-קולה ישר מהבקבוק...). עזבי את כל הארגון, שבי על שק"ש, תפתחי ביסלי ותני לאנשים להסתדר בעצמם - אף אחד לא יגווע ברעב/צמא ואף אחד לא יגיש תביעה משפטית על אירוע כ"כ לא רשמי שאפילו אין בו אבטחה (אני מקווה שלא חשבת להביא אבטחה...). באשר לעצים, אני אנסה קצת, אפילו שמנסיון מספיקים 5 קרשים ללילה שלם.

כלי פלסיק, עצי בערה ואלכוהול -

לאלו שלא רוצים לקבל כוויות בידיים מתפוחי אדמה חצי שרופים, לאלו שרוצים לשתות משהו חם (נראה אותך שותה מפינג´אן שירד זה עתה מהאש) וכו´. אין לי בעיה לאסוף קרשים - הבעיה שלי היא להביא אותם לחוף. לגבי האלבוהול, תהיה השגחה מסוימת על הקטינים שלא ישתכרו, מעבר לזה אם הם ישתו מעט אלכוהול אני לא חושבת שזה כזה נורא, לשיקולם. ודבר אחרון - דרקו, בלי א´ חן חן ותודה...

hsotrt

New member
אני?? משתכר?? מה פתאום!! ^^

אני אבוא!! ואם כלי נגינה!!

hsotrt

New member
ואם היה תקע בים...

הייתי מביע גיטרה חשמלית ומגבר מצויין!! אבל לא...

חשוב חשוב חשוב

דרושה מכונית להעברת עצים למדורה. אין עצים - אין מדורה. נה להשיג אותי בדחיפות.

רמץ

New member
בסביבות 23:00 בערך אני אמור לצאת

מרעננה. אבל זה יכול גם לזוז ויכול להשתנות.

רמץ

New member
קבלי תיקון

אני נוסע עם חבר בסביבות 21:30 בערך. אם תשאירי מס´ סלולרי בפרטית, נוכל אולי לארגן משהו...

רמץ

New member
|מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה|

לכל נעדרי מפגש הפורום - מבול של מדוזות על ראשכם! .|מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה|... ..|מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה|.. ...|מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה||מדוזה|. (הייתי רוגם את כולם בעטלפים, אבל אין אמטיקון לעטלף וחוץ מזה שזה היה הרעיון של פורום אחר למיטב הבנתי...) |מדוזה| ומדוזה בשרנית במיוחד על ראשך, hsotrt! איפה לעזאזל הייתם אתה והגיטרה שלך
?

רמץ

New member
אוי לא! הורידו את המדוזות!

אם כך יפול על ראשכם מבול של תמנונים!
.... .
... ..
.. ...
. ....

למעלה