היפ הופ כחול לבן

KuBaNoS

New member
היפ הופ כחול לבן

איזה אלבומים של היפ הופ ישראלי אמורים לצאת בקרוב????

Gil shaDy

New member
אוווווווווווווווווווווווווווו......

היפ האפ ישראלי כבר לא כל כך על הפנים!!! והרי הרשימה: -כלא 6 -מומי לוי -מספרי הסיפורים עובדים על אלבום לא יודע בדיוק מתי יוצא -TN ו-DAM -מיקרופון למקסימום 3 -אילן באבילון הגרסא הישראלית העתידיים יותר: -סיוון -הצל -סאבלימינל -אם סית שירי -יש עוד כמה פרויקטים עתידיים יותר... תנו פרטים על אלבומים נוספים אם יש לכם נתתי מה שיש לי... -זהו-

Gil shaDy

New member
וכמעט שכחתי...

-קוואמי עובד על אלבום סולו -קוטג' עובד על אלבום סולו -שני אוספים אני חושב שמתוכננים לצאת כשיהיו לי עוד פרטים אני אתן... -אני חושב אבל בכלל לא בטוח שהארכיון עובדים אבל זה יקח זמן כי הם בצבא... וזהו נכון לעכשיו...

BiG D

New member
רוקנינג'ה אמר משו על סולו לנימי

אבל אחרי הכל, רוקנינג'ה הוא רוקנינג'ה

Gil shaDy

New member
הוא לא!

נימי ממשיך ת'סאגא ועובד ביאגא... ליאגא יש פוווווווווול עבודה והקלטות כי המון אלבומים(גם ארבעה נחשבים בארץ להמון...למרות שאני משוכנע שעובדים על יותר...)אמורים לצאת בקיץ... נקווה לטוב,אבל בכל מקרה נימי לא עובד על סולו כרגע!!!

rockninja

New member
חח אני לא יודע מה זה אמור להביע אבל

תראה ביג די אני מכיר אותך כבר כמה זמן? 6 שנים ככה? נימי לא עובד על דיסק סולו. אני זוכר ששאלתי על זה, אבל אף פעם לא אמרתי שזה מה שקורה (מהסיבות הרישמיות הראשונות של השקת הדיסק במאי). הוא אמר לי "אולי כשאני יהיה בן 40, עכשיו אני צעיר". הוא לא מרגיש מוכן לעבוד לבד, ומתי שיוצא הוא וקוטג' כותבים דברים, פלי קוטג'. קוואמי לעומת זאת לא עושה מילואים ויש אנשים שזה מאוד מקומם אותם. אז עד שלא נקבל את הפוסטר של חברה של חמי עם סופרים לא נדע מה להגיד

למעלה