היפ הופ וראפ

jarol

New member
היפ הופ וראפ

אומנם כתוב בכניסה לפורום שהתוכנה מתאימה ליצרית היפ הופ וראפ אבל אני אישית לא הצלחתי אולי תוכלו לזרוק לי טיפים בקשר לייצירת היפ וראפ עם התוכנה?

ירדן פ

New member
תקשיב אין כזה דבר ממש טיפים

בנושאים האלו אתה צריך לעשות דברים שנשמעים לך טוב אני מתעסק בריזון לשתי מטרות - הפקות עצמיות שזה טראנס והאוס ולהקלטות - שזה ראפ והיפ הופ וריזון בחיים לא איכזבה אותי בקטע הזה. תלמד את התונכה, את האפשרויות שבה, ותראה שלאט לאט תבין ותצליח

solokkhz

New member
מצחיק

תגיד מה הבעיה ? קח שני לופים תוסיף עליהם מלודיה תפליץ איזה טקסט כמו: "בואי מתוקה ושבי אצלי בגינה....." ויש לך היפ הופ וברצינות: תקשיב לסגנון המוסיקה שאתה רוצה לעשות נסה לפרק אותו לגורמים ואז לעשות אותו מחדש בעצמך (אני מתכוון בראש, לא על המחשב) והכי חשוב: תלמד את התוכנה שאיתה אתה עובד לפני שאתה מתחיל לבכות ולהתלונן כי ריזון היא תוכנה שלראפ והיפ הופ אפשר להגיד נועדה אז תתחיל לעבוד (אני נשמע כמו איזה מדריך בצופים)

TaJu

New member
ריזון נועדה לראפ והיפ-הופ?!

ממש לא. אפשר לעשות איתה אבל זה לא נוח - במיוחד בגלל העובדה שאין לה ערוצי audio, רק מידי...

solokkhz

New member
בשביל להיות יותר אפקטיבי!

פשוט תדליק את הקיובייס תעלה את ריזון כ vst istrument ותקליט אודיו כמה שבא לך

TaJu

New member
קשור.

בד"כ בראפ/היפ-הופ יש שירה. עכשיו את השירה אתה מקליט בלי קשר לריזון. שמרת את זה ב wav נכון? נכון. לא נוח לעבוד עם הקובץ wav הזה בריזון. אתה יכול להכניס אותו דרך אחד המכשירים אבל זה יהיה לך מאוד לא נוח. את מוזיקת הרקע נוח לעשות - את העירבוב עם הקול לא.

ירדן פ

New member
תגיד מה נסגר איתך

מדובר פה על ביטים, לא על הקלטות מה נסגר...

solokkhz

New member
הרעיון הכללי הוא

באמת ליצור את המקצבים והמנגינה בריזון ומשם תעשה מה שאתה רוצה או לחליפין תזרוק את הריזון מהחלון קח לך שני פטיפונים כמה תקליטים של מקצבים מיקרופון ומכונת הקלטה אנלוגית ועשית אץ אותה העבודה מדובר כאן בנוחות ותו לו אם ריזון לא מספקת אותך תעשה היפ הופ עם משהו אחר

Kobi Good 2 See

New member
מה הקשר?

אפשר ךהקליט בקיובייס ובריזון רק לעשות את הביט.. כמו שירדן אמר.

למעלה