היפר פרונציה

yotamde

New member
היפר פרונציה

נשלחתי בעצת אורטופד מומחה כף רגל (מתי נוף) לעשות מדרסים קשיחים. לאחר חודשיים עם המדרסים הלכתי לאותו מכון שעשה לי אותם בטענה שהם לא עוזרים, ואכן- כף הרגל עדיין קורסת משמעותית. זה כבר הסוג השני של המדרסים שאני מנסה. שקלתי לבצע ניתוח, אך ב-CT של כף הרגל לא נמצא דבר וד"ר נוף אמר שניתוח לא יועיל. המכון שעשה לי את המדרסים אמר כי הליכה עם היפר פרונציה גורמת לשחיקת סחוס בברכיים ובירכיים. נכון הדבר? בנוסף, הציעו לי לקנות נעליים מיוחדות עם קשיחות בחלק הפנימי הצידי להחזקת כף הרגל. אתה מכיר את הפתרון השמרני הזה? הוא מהימן? מדוע ד"ר נוף קבע כי ניתוח לא יעזור? הרי ישנה בעיה בכף הרגל- היא קורסת. אם אני רואה את זה נכון- המדרסים לא עוזרים, הנעל האורטופדית זה סתם ניסיון פתטי לסחוט ממני כסף (מדדתי אותה, והיא לא עוזרת) ואין ניתוח שיכול להועיל. מה שחורץ את גזר דיני- כאבים ושחיקת סחוס מהירה. אני סתם פסימי, או טוב שאני משלים עם המציאות? אגב, אני סובל מכאבים בגךך ההיפר פרונציה

תשובה

שלום רב, מדרסים יש רבים ושונים והם נבדלים זה מזה בסוג החומרים ,בשיטת העבודה וברמתו המקצועית של האמן המכין אותם. יכול להיות שהמדרסים שהוכנו עבורך לא הותאמו לך בחומר או באופן ההכנה. אני מצרף הפנייה למאמר בנושא שיטות להכנת מדרסים שבוודאי יוסיף לך ידע בנושא. אוכל כמובן לתת חוות דעת יותר מפורטת לאחר שאבדוק אותך. הבדיקה אינה כרוכה בתשלום ואינה מחייבת אותך בשום צורה. בברכה, יעקב חיים וינברג מומחה לפתרון בעיות רגליים.

yotamde

New member
ובכן

מאין לי שהמדרסים שאתה תעשה יתאימו? 1600 שקל כבר ירדו לטמיון על מדרסים ביו-מכניים חסרי תועלת.

למעלה