היפרטוניק סליין

maya160

New member
היפרטוניק סליין

אני זקוקה בדחיפות( היום מחר..) לבקבוקון אחד של היפרטוניק סליין. (מים בריכוז 14.6). אם למישהו יש אודה לו מאוד על הלוואה. נייד: 0575659636 תודה וחג שמח!

chakiv

New member
שלום - פיתרון אפשרי למי מלח היפרטונים:

ישנו בית מרקחת בבית דגן אשר בין השאר, מכין הכנות לכל הארץ. הוא מכין גם בקבוקים של מי מלח היפרטונים בריכוזים שונים. שם בית המרקחת: מעיין חיים מיקום: בית דגן טלפון: 03-9601993 פקס: 03-5426628 שם הרוקחת: אסתי. רוקחת מקסימה אשר שוחחתי עימה מספר פעמים בנוגע ל- CF, כך שהיא יודעת במה מדובר ולא צריך לספק הסברים נוספים. קופות החולים מבצעות החזרים מסויימים (50-100% החזר. משתנה מקופה לקופה) עבור ההכנות. עלות המשלוח 33 ש"ח. זוהי אופציה אחת להשיג סליין היפרטוני בריכוז המבוקש וללא התעסקות מיותרת. חג שמח ורדית

sporTV

New member
ערב טוב

מקווה שנמצא הפיתרון. אני מבין את הדחיפות שבדבר....גם אני לא מסתדר בלי האינהלציה הזו!

maya160

New member
מליחות

תודה, כן נמצא פתרון בצורת בית מרקחת שהחל לעבוד סופסופ לאחר חול מועד בו כמעט לא עבד....אכן חומר יעיל במיוחד...וגם קל לתפעל אותו ולשנות מינוני מליחות לפי הצורך...

sporTV

New member
../images/Emo45.gif

מה זה אומר שניתן לשנות מינוני מליחות? יש סיבה מיוחדת?

אחרי פעם אחת שעשיתי

נחנקתי נורא והשתעלית אחר כך שיעולים מהגרון ששרף לי בטרוף לא התחשק לי להמשיך ומאז לא ניסיתי שוב וזה כשדיללתי את זה וזה לא היה כמו שאמור להיות 7% או משהו כזה

sporTV

New member
../images/Emo10.gif

אמרתי שאנחנו מיוחדים או לא?!? לי זה עשה מדהים....לך ההפך

למעלה