היפראקטיבי..

• פותח הנושא oda
  • פורסם בתאריך

oda

New member
היפראקטיבי..

האם יש דרך לעזור לילד שלי, הוא בן 4, וקשה לו לעמוד רגע במקום, לא לשבור הכל בדרך, להשתולל. סמתי לב שעם חברי באותם הגילים, האחינים שלי, הוא משתלב יפה והוא יחסית שקט. אמרו לי שיש לו ADHD וכנרא אני אצטרך לתת לו RITALIN אין לי סימפטיה גדולה לתרופות, אולי אתם מכירים דרך כל שהיא לעזור לי, אני פתוחה להצעות תודה

עטרה ב ט

New member
מי אמר לך ?

היית באבחון אצל נוירולוג ? היית באבחון אצל מרפאה בעיסוק ? פסיכולוגית ? מי בדיוק קבע את הדברים האלו בשבילך ? יש המון אפשרויות נוספות ! בגדול חלק מהטיפולים שלנו בריפוי בעיסוק יכולים להתגבר על הבעיות האלו, אבל צריך בשביל זה אבחון כדי להבין מאיפה הבעיות האלו מגיעות. חוצמיזה, לרפואה האלטרנטיבית יש הרבה הצעות לגבי הפעילות יתר הזאת. זה מתחיל בתזונה ובהנחה שאולי הענין קשור לחילוף חומרים או לאלרגיות מזון, וזה מגיע עד טיפולים כמו הומאופתיה, הילינג, שיאצו וכאלה שגם מאזנים את הילד. מצד שני יש ילדים שריטאלין מאוד מאוד עוזר להם. אני אישית מתנגדת לכל תרופה מכל סוג, אז אני לא היתי נותנת לילד משלי, אבל המציאות היא שיש ילדים שזה ממש ממש עוזר להם.

oda

New member
את הורדת לי ספק../images/Emo141.gif

תודה לך עטרה. נכון שהרבה אנשים המליצו על הנושא של איבחון תזונתי, אך תמיד הייתי בספק. אני מודה לך על ההצעה ואני מתכוונת לטפל בזה בדרך זו. הילד שלי כרגע בטיפול של ריפוי בעיסוק לאחר שהוא הובחן כ ADHD, ע"י רופא מבית חולים ממח´ ילדים. אם יש לך מישהו להמליץ אני אודה לך. אודה

דליה.ד

New member
שלום לך,

את מוזמנת לפורום "ליקויי למידה והפרעות קשב וריכוז" אותו אני מנהלת. בפורום יש עוד הורים המתמודדים עם הפרעות קשב וריכוז (עם ובלי היפראקטיביות. זוהי קבוצת תמיכה וירטואלית המסיעת לחבריה. נשמח לבואך! מספר הפורום 201 . דליה.

אם אנחנו בעניני אוכל אז

מומלץ להוריד / להמעיט צבעי מאכל בכלל בגלל סרטן ובגלל ההשפעה של הצבעים על ההתנהגות. גם שוקולד וסוכר....להשתדל להמיט. בהצלחה טל

למעלה