היפראקטיביות

ivainshtein

New member
היפראקטיביות

הילד שלי עדיין לא אובחן כהיפראקטיבי (אנו מחכים לאבחון), אבל גם לנו ההורים וגם לצוות המטפל ברור שתוצאה תהיה חיובית. ההתנהגות ההיפראקטיבית הזו משפיעה על יכולתו הלימודית בגן (הוא בן 4.5). האם ישנו פתרון לרפואה משלומה ועל איזה כיוון ללכת? חשבתי אולי איזה צמחים מרגיעים או משהו?

harduf9

New member
יש מגוון פתרונות

אישית השתתפתי (כמטפל) במחקר שבדק את השפעת הרפלקסולוגיה על ילדים היפר אקטיביים. השיפור היה מהיר וברור. מאז גם טיפלתי בעשרות ילדים היפר אקטיביים עם תוצאות טובות. בעיקר ברפלקסולוגיה. חשוב גם להתאים תזונה בעיקר להמנע ממאכלים שמחמירים את הבעייה (כל הסוכרים הפשוטים, צבעי המאכל וכו'). מה ששינה אצל הרבה מאוד ילדים זו הפעלה יזומה בשעות אחה"צ. חוג ספורט, יציאה קבועה לפארק או כל פעילות אחרת שהילד רץ, קופץ וכו' תוך כדי משחק. ידוע לי גם על הצלחות בדיקור, שיאצו, הומאופתיה ועוד. צירפתי גם קישור לכתבה שנכתבה ע"י רוקח נגד השימוש המהיר מדי ברטלין. אני יודע שהאיש שנוי במחלוקת לרב מתוך סיבות שאינן קשורות, אך מתוך הכרות אישית רבת שנים אני יכול להבטיח שהאיש דובר אמת לפחות מנקודת הראייה שלו. אני אגב מסכים אם רב הדברים שהוא אומר. בריאות שלמה גיא הרדוף

0 אור 0

New member
מצטרפת להמלצות ומוסיפה

גם אומנות לחימה כגון קאראטה יכולה לסייע בלימוד של ריכוז ושליטה באיזור הדרום גם כן היה פרוייקט שנחשפתי אליו של טיפול ברפלקסולוגיה בילדים היפראקטיביים. אני לא יודעת אם יצא מאמר באיזשהו עתון רשמי, אבל התוצאות היו מרשימות

yperelman

New member
טיפול משולבב

הילינג אנרגטי/קרניו סקרל + שיחות ובסיוע פרחי באך יכולים להיות כיוון טיפולי עבורך מצטרף להמלצה לשים לב גם לתזונה

libe3

New member
גם הבן שלי בן ה-8 היפראקטיבי

המורה טענה שבלתי נסבל להעביר שיעור. מבחינה שכלית אין מה לדבר, מצבו מעולה. אולם ההתנהגות היתה בלתי נסבלת. ואיזנו אותו בעזרת תמציות קריסטלים, ושיטת אדוונס (ניתן לקרוא על השיטה בבלוג שלי). לאחר כחודשיים וחצי, אפילו המורה התפלאה, ואמרה מה עשינו לו? ממש כך. כמו כן להשתדל להוריד עד כמה שאפשר חטיפים וממתקים למיניהם. מאוד חשוב, לרשום אותו לאיזשהו חוג, שמאוד יכול לעזור. בני רשום לחוג כדורסל, שבו הוא מוציא את כל האנרגיות. בהצלחה.

למעלה