היפנוזה

• פותח הנושא ד25
  • פורסם בתאריך

ד25

New member
היפנוזה

שלום לכולם .. התעניינתי בקשר לטיפול היפנוזה באתר www.lianamd.com רציתי לדעת האם מישהו עבר היפנוזה בחייו והאם אתם חושבים שניתן למצוא "נחמה" בטיפול שכזה. תודה.

shuky63

New member
גם אם הפנוזה,בטח שלא אצל ליאנה סופר

היא כתבה פה פעם באתר.בירברה על יכולות והצלחות וברגע שאני ועוד כמה כותבים דרשנו ממנה הסברים אמיתיים ולא רק בירבורים נעלמה מיד בלי לענות. הפנוזה היא כן כלי לטפול בגמגום אבל בהחלט לא מהכלים בעלי אחוזי הצלחה גדולים. מצד שני מי שהכלי הזה מתאים לו יכול להצליח להשיג שפור. אפשר בהחלט להתנסות אבל ממליץ לעשות זאת רק אצל מטפל מוסמך ומוכר.יש בתי חולים שיש בהם מחלקות לטפול בהפנוזה. אני יודע שבוולפסון בחולון יש. צריך שהמטפל יהיה מספיק הגון כדי לא למשוך אותך אם הטפול לא מתאים. אני עברתי נסיון לטפול כזה לפני כ20 שנה ללא הצלחה אבל במקרה שלי זה היה אכן מטפל הגון שאחרי שני פגישות אמר לי שאין טעם להמשיך.

Impious

New member
בהקשר זה

אני לא זוכר איפה קראתי את זה אבל אנשים רבים כתוצאה מההיפנוזה לא גמגמו כשהיו בחדר עם המטפל אבל כאשר יצאו ממנו ה"השפעה" נמוגה והם חזרו למצבם. נחמה? זה יכול לתת לך תקווה שתראה שאתה כן מסוגל לדבר באופן שוטף ולכאורה אינך סובל מגמגום. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה ואני אשמח לשמוע מה ההתרשמות שלך מהטיפול ואיך זה מתקדם.

למעלה