היפנוזה

satyr82

New member
היפנוזה

שלום לחברי הפורום. אימי התקשרה אליי לפני זמן מה באימרה שהיא קראה על רופאת עור שמטפלת בשילוב עם היפנוזה..... ???? היא הייתה להוטה שאני אלך לשם ואמרתי לה להמתין עם זה קצת , שאני אבדוק , ואיפה יותר טוב לבדוק מאשר כאן??? לפי מה שהבנתי מדובר ד``ר עידית אוריון-אנגל שמרפאתה ממוקמת בתל אביב . זה מה שאני יודע ולא פיפס אחד יותר. עכשיו הבמה לרשותכם. שיהיה לנו את השבוע הכי נפלא שיכול להיות.

למה מה2

New member
קראתי גם במנטה אם אני לא טועה וכתוב

שהיא רופאת עור שעובדת בקפלן ומטפלת בהיפנוזה וטיפול אצלה עולה 400 ש"ח לפגישה

לא הצלחתי להוריד את הלינק שעובד אבל

ד``ר עידית אוריון-אנגל קופות חולים: כללית כתובת: רחוב ומספר: מרפאה פרטית: רח' אבן-גבירול 47, דירה 2, ישוב: תל אביב טלפון: 052-2953738 מידע נוסף: בוגרת ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת ת"א. התמחתה ברפואת עור ומין במחלקת עור, במרכז הרפואי ע"ש סוראסקי (איכילוב) בת"א. מומחית למחלות עור ומין. עובדת כרופאת עור מומחית ביחידת עור ומין בבי"ח "קפלן" ברחובות וכן בשרותי בריאות כללית, מרפאת תל-נורדאו, ת"א. למדה היפנוזה (כולל קורס מתקדמים) במסגרת לימודי המשך של החוג לפסיכיאטריה באוניברסיטת ת"א. מורשית להיפנוט מטעם משרד הבריאות. עוסקת בהיפנוזה רפואית לבעיות עור. חברה באיגוד הישראלי לרפואת עור ומין חברה באגודה הישראלית להיפנוזה מקומות עבודה: יחידת עור ומין, בי"ח "קפלן", רחובות שרותי בריאות כללית, מרפאת תל-נורדאו, ת"א מרפאה פרטית: רח' אבן-גבירול 47, דירה 2, ת"א טלפון: 052-2953738 אני הכרתי אותה כמטופלת עוד שהיא עבדה באיכילוב עם ד"ר חגית מץ, ואח"כ לפני כשנתיים הייתי אצלה שוב במרפאת תל-נורדאו, היא מאד נחמדה וקשובה, לגבי היפנוזה, אני לא מצאתי אותה יעילה לענייני הפסוריאזיס אבל היא הייתה לי ככלי טיפול מאד חשוב לפני המון שנים כחלק מטיפול פסיכולוגי שעברתי בשל תקיפה מינית בגיל העשרה שכנראה היתה הטריגר להתפרצות הפסוריאזיס.

צפוני

New member
כדאי מאוד להפנים כי

אין תרופות וטיפולי פלא !!! הדרך למציאת תרופה לספחת ארוכה מאוד ודורשת הרבה שנים וביליוני דולרים וגם אז לא בטוח שתימצא. מקור הספחת גנטי - ועד כמה שידיעתי משגת צרוף של כמה גנים פגומים. תרופות או טיפולים לא קונבנציונלים מעוררים הרבה תקוות, עולים הון ולבסוף מביא לאכזבה ומפח נפש שלא לדבר על ההוצאות הכספיות.

צפוני, כתבת כי

"מקור הספחת גנטי - ועד כמה שידיעתי משגת צרוף של כמה גנים פגומים" אמירה זו מבטלת את הקשר שלדעתי כן קיים אצל חלק מהחולים בין הפן הפסיכולוגי שקדם להתפרצות המחלה לבין התפרצות המחלה עצמה, אין לי ספק שיש שם-כלומר בגוף איזה שיבוש גנטי כלשהו, אבל אדם יכול להעביר חיים שלמים עם 'שיבוש רדום' ולהיות 'בריא' עד שיש טריגר, כמו דלקת גרון, כמו טראומה וכו' ויש כאלה שגם אם אין גורם מובחן מתפרצת אצלהם הספחת, כך שיש ויש, ואני יוצאת כנגד האימרה שזה רק עניין של ביולוגיה, לפעמים יש מצבים יותר מורכבים של הנפש שכן משתקפים בגוף... ולפעמים לא... ועם הקביעה שלך כי "אין תרופות וטיפולי פלא" אני מסכימה ללא עוררין.

צפוני

New member
נראה לי שאנו מסכימים

ולגבי אמירתי והערתך לגבי הפן הפסיכולוגי, זה דיון נפרד לגבי הטריגר שמקובל לחשוב שהוא יכול לנבוע ממניעים פסיכולגיים.

zepelin

New member
הכל תלוי באיך מתעוררים מההפנוזה, פר

פרסי אחד הופנט, וחלם כי הוא זכה בלוטו. עד היום המהפנט לא מצליח להעיר אותו. וכדי שלא יגידו שאני מקפח את הרומנים בפורום !!! אז מה כתוב על מצבה של רומני ??? . . . . . ...לקח הכל בקלות.

היפנוזה

אני התחלתי טיפול בהיפנוזה אצל ד"ר שאול נבון מת"א , בינתיים 3 טיפולים, אין לי משהו מיוחד לספר לכם אם יהיה מה לספר, אשתף אתכם בשמחה, בריאות ואשר גילה

למעלה