היפנוזה

נאוה2

New member
היפנוזה

בנות זקוקה לעזרתכן, דיברתי עם חברה שעברה טיפולי הפריה בבית חולים סורוקה בב"ש, בהפריה מס´ 8 היא הצליחה (תאומים) השוני היה בזה שהפעם היא עברה טיפול בהיפנוזה מרופא שעובד במחלקת IVF מסתבר שמתוך 20 בנות שעברו את הטיפול בהיפנוזה נקלטו 13 בנות. הישג לא קטן . עכשיו נשאלת השאלה אם מישהי מכן מכירה או שמעה על טיפול בהיפנוזה ואם יש מישהו באזור תל-אביב שעושה טיפולים שכאלה נאוה

אני מכירה פרופסור מאוד נחמד

שעוסק בהיפנוזה (הוא רופא נשים שאינו מומחה פוריות והיה הרופא שלי כל עוד לקחתי איקקלומין). זכור לי שבזמנו דיברתי איתו על כך בקונטקסט של היפנוזה בלידה. שמו פרופ´ מיכאל פיינגולד , גר בהרצליה פיתוח ולדעתי מקבל גם בת"א (אני הייתי אצלו דרך קופ"ח כללית במקום ישובי - תל מונד). שווה לברר. אין לי עלי טלפון שלו , אבל ב-144 יאמרו לך. הוא גר בהרצליה פיתוח , כאמור.

hagk

New member
לא להתקרב אליו

אצלי כל פעם שהוא טיפל בי היו פשלות

יש עוד אחד

ד"ר נחמן אקשטיין, שעובד כאן באיכילוב וגם פרטי בת"א. אני יודעת שהוא עוסק בהיפנוזה, אבל ל יודעת אם גם בהקשר של IVF. אם את מחליטה ללכת על היפנוזה (וכאן זו כבר עצה מקצועית), תלכי למישהו שמכיר את תחום הגניקולוגיה/פוריות לעומק ולא לסתם כל רופא/פסיכולוג שיש לו הסמכה להיפנוזה. חשוב שהמהפנט שעובד איתך יכיר היטב את המערכת ואת התהליכים הכרוכים בהפריה, כדי שלא יעשה משהו שעלול להיות בניגוד לעקרונות על פיהם פועל הגוף.

הרמוניה

New member
פעם הכרתי פסיכולוגית בשם ויוריקה

דלייני שהתמחתה בהפנוזה- ולפי כמות הנשים והזוגות בהריון שהיו אצלה יתכן והתמחתה בתחום. היא מאוד נחמדה ונעימה שווה לדבר איתה אין לי טלפון אבל היא גרה אז ברמת אביב ועבדה גם עם פר´ קליינהאוז שהיה אחד מחלוצי התחום הרבה הצלחה הרמוניה

למעלה