היפנוזה ו cbt

cobrabomb

New member
היפנוזה ו cbt

אהלן רציתי לשאול האם טיפול בהיפנוזה טוב ל ocd?...והאם מישהו פה ממליץ על זה?...ואיזה פסיכולוגים במרכז מטפלים ב cbt בנוסף להיפנוזה?...או שזה לחוד?...אני מבולבל ולא יודע מה לבחור...כי זה נראה לי שהיפנוזה זה יכול לעזור בנוסף ל cbt לא?...שמישהו יעשה לי סדר בבלאגן כי אני לא יודע איפה להתחיל...אה, והאם יש את כל זה דרך פסיכולוגיים של מכבי?...

ocd21

New member
היפנוזה

הי,

ניסיתי לפני שנתיים בערך היפנוזה אצל פסיכולוג מורשה להיפנוזה וזה היה מדהיםםםםםם . באתי אליו בחרדה ויצאתי כולי מאושרת. אך בשלב שהוא איבחן שמדובר שאוסידי ולא בחרדה רגילה הוא לא הסכים לעשות לי שוב היפנוזה כי זה זה מרגיע נקודתית ולא פותר בעיה כמו אוסידי

cobrabomb

New member
הבנתי

את לא אמרת לו שיש לך אוסידי, אלא חרדה רגילה? חח....אני כבר דיי מבולבל...האם היפנוזה זה טיפול בנוסף לאוסידי או טיפול בעצמו?...ואם יצאת כולך מאושרת אז זה אומר שזה טוב לא?...הריי גם תרופות לפי מה שנראה לי מרגיע נקודתית ולא את שורש הבעיה...האם את או אחרים פה מכירים פסיכולוגים שכן מסכימים לעשות היפנוזה לאוסידי?

קטקטית35

New member
היפנוזה

היפנוזה היא לא צורת הטיפול המתאימה והיעילה ביותר לאוסידי. נקודה. חפש פסיכולוג שעושה סיביטי וזו מומחיותו. מעבר לכך- כדאי לשקול טיפול תרופתי כי זה מאוד מסייע בהורדת סף החרדה כך שניתן להתחיל לעשות חשיפה שזה לב ליבו של הסיביטי. אם אתה מעוניין אני יכולה להפנות אותך לפסיכיאטר שעושה סיביטי במכבי באיזור השפלה

ocd21

New member
היפנוזה

אני לא ידעתי בהתחלה מה יש לי
אבל הוא לא היה מוכן לעשות היפנוזה ברגע שאובחנתי באוסידי
למרות שהתחננתי בפניו אבל הוא התעקש לא יודעת למה

למעלה