היפנוזה בלידה

היפנוזה בלידה

הי! קראתי על היפנוזה בלידה כמשכך כאבים.. מישהי התנסתה? שמעה? אם זה שווה משהו? אם כן אשמח להמלצות היכן אפשר ללמוד את השיטה. תודה..

H i l a 1

New member
שמעתי עליה ומקווה שיתאפשר לי לעשות

קורס הכנה ללידה בשיטה זו יש לי חבר לעבודה שהוא פסיכולוג ומתכונן לפתוח קורס בבי"ח בנהריה אם יהיו מספיק נרשמים אם זה רלוונטי אוכל לשלוח לך פרטים נוספים

לא מאמינה בזה במיוחד

הייתי בכנס לנשים בהריון שהתקיים בנהריה בשבוע שעבר והיה שם דוכן בנושא - אמרתי לבחור שם שאולי את הרעיון הוא יכול למכור לנשים שעוד לא עברו לידה - אצל מי שכבר יודעת מה זה כאבי לידה לא נראה לי שהרעיון יתפוס - אפילו הוא גיחך - ואני פירשתי את זה בכך שככל הנראה הצדק איתי. אני בכל מקרה לא קניתי את הרעיון... אבל אולי אני לא דוגמה כי המשפט הראשון שלי בחדר לידה היה - "תזמינו לפה את הבחור עם האפידורל..."

H i l a 1

New member
האמת שאני לא חושבת על זה במקום

אפידורל (כי כמו שאמרת אחרי לידה אחת עם נראה שכבר אפשר בלי) אבל זה נראה לי כתוספת מעניינת המאפשרת לך יותר שליטה על ההתמודדות עם הכאב עד האפידורל, ועם כאב בכלל בהריון קודם הייתי עם צירים מוקדמים משבוע 29 בבי"ח והפעם אני מנסה למצוא ולהיעזר בכל מיני כיוונים נוספים על מנת שלא להגיע למצב או להתמודד בדרך טובה יותר וחוץ מזה שבפעם הקודמת לא הספקתי לקורס ההכנה ללידה והייתי רוצה לעשות משהו באוריינטציה אחרת לגמרי מהקורסים המוכרים והתחום נראה לי מעניין מה גם שמהיכרות עם האיש אני יודעת שהרצאות שלו תמיד מעניינות, ותחומי הידע והמחקר שלו הם רבים ומגוונים

אם פי 3

New member
על היפנוזה בלידה

שני קישורים ראשון שני שמעתי דברים טובים, (כן, זה עובד) אבל לא התנסיתי בעצמי. לא התאים לי.

האמת שלא ממש הבנתי מה זה

"מהפנטת"
נשמע כמו דולה לכל דבר. לי נראה שכל עניין ההיפנוזה הוא בעצם היכולת להתרכז ולהסיח את דעתך מהכאב, ז"א להתמודד עם הכאב בשיטות טבעיות. גם נשימה עמוקה ונכונה מכניסה למעין "היפנוזה".

H i l a 1

New member
בקורס שעליו אני מדברת מדובר על

למידה של היפנוזה עצמית עם שיתוף/עזרה של בן הזוג אני מבטיחה לברר יותר פרטים ואפילו לבקש מזה שמעביר את הקורס להכנס לכאן ולהסביר בצורה יותר ברורה אני אפגוש אותו שוב ביום שני

עזבי שטויות , תפספסי את כל הפואנטה

עזבי שטויות , תפספסי את כל הפואנטה , לכי על לידה רגילה וטבעית , מקסימום אם יכאב מאוד מאוד מאוד תבקשי אפידורל ותזרמי עם זה . זה עובר , שוכחים ומביאים את השני ...

אני לא מסכימה. מה זו הפואנטה הזו

שאסור לפספס, אפידורל? כאב? כל עוד האישה ערה ועירנית, וחווית הלידה שלה טובה, היא לא מפספסת כלום. אם במקום זריקה כימית היא תוכל להעביר את החוויה המעצימה של הלידה בהפיפנוזה-סבבה. כנ"ל עיסויים, כנ"ל דמיון מודרך, כנ"ל שירה. מה זה משנה. הרי אפידורל תמיד אפשר לקחת, אבל זה לא ממש ויטמין C, כידוע, למה לא לנסות דברים אחרים? בנות, ראש פתוח בלידה, לכל הכיוונים, יכול לעשות לכן טוב. (אני אומרת את זה גם למטופלות שלי שנעולות על לידה טבעית).

טינ

New member
בלידה הקודמת שלי

הגיעה לחדר מישהי בלילה ועל הבוקר היא סיפרה לכל מכריה על הלידה המדהימה שעברה: יצאה מהבית ב22:30, באחת וחצי הילדה היתה בחוץ, בלי אפידורל ובלי תפרים. מסתבר... זו היתה הלידה השניה שלה (תוך שנה ושלושה חד'), הבחורה פסיכולוגית ועברה הכנה עם רופא מסורוקה שמתעסק בהיפנוזה (לצורך טיפולי פוריות דווקא). בלידה הראשונה היה לה יותר קשה עם היישום (גורם הלא נודע היה חזק יותר) ובלידה השניה- מהמותניים ומטה שום תחושה... אז כנראה ששווה לשמוע, ורק אח"כ להחליט.

אולי, אבל אם זה טוב למישהי, מי

אני שאשפוט. בעיקר שלא ניסיתי. האמת? אותי היפנוזה בכלל מפחידה, אבל כאמור- כל שיטה שעושה טוב למישהי מבורכת, גם אם היא מוזרה בעיני. מבחינתי, אפידורל לא יותר טוב מהיפנוזה או מכל הוקוס פוקוס אחר, ולא אכפת לי אם זה עוזר רק ברמה הפסיכולוגית או גם ברמה הגופנית. הרי בסופו של יום זה היינו הך.

למעלה