היפים והאמיצים,,,,,,,

היפים והאמיצים,,,,,,,

זה קורה בכל יום בכל מקום,,,,,,, שומעים כל מיני דברים לפעמים הם נכונים לפעמים זה סתם...כדי להישמע "חכמים" זורקים דברים לאוויר ולא חושבים...מה יהיו התוצאות מה יהיו התגובות מי יהיו החברים שיהיו אמיתיים... או שבפנים יצחקו יחבקו את הלב יחממו אך שם במסתרים יוסיפו להלבין את "החברים" יחממו יתסיסו,,,,יתנו עוד נתונים אני בחיים למדתי,,, משתדלת מאוד לא לטעות כשזורקת לאוויר הודעה מאשררת את העובדות וכלפי כל אחד מתייחסת בפתגם "כבדהו וחשדהו" עד שלומדת לתהות על קנקנו הציניות לפעמים שולטת אך באותה מידה יכולה גם למוטט את זה למדתי ואצלי כל דבר אמת יהיו כאלה שיסכימו יהיו כאלה שיגכחו יהיו כאלה שבתוך ליבם יזעקו אבל זאת אני ולא אחרת והנה שלחתי עוד הודעה פה כתזכורת <הודעה זו נכתבה באופן כללי,,,אין לקחת את הדברים באופן אישי זה יכול לגרום לרצף טעויות ויכול לגרום למהומות,,,אם בא לכם קיראו אם לא בא לכם אל תקראו....או שבא לכם ותפנימו חחחחחחחחח>

האמת כל כך נכון...

וכל כך אמיתי, גם אני למדתי כאן הרבה על בשרי בשנה פלוס שאני פה משום מה את מתכתבת פה עם אדם מדברת איתו בטלפון והוא נשמע נחמד חביב אמיתי... ובכלל שאת "כאילו" ותיקה והוא כל כך חביב בהתחלה ואז פתאום עורו משתנה שקצת תשומת לב נשלחת לעברו ואז הוא מתחיל לצחקק עליך חחחחח ואולי אף יותר מה שהוא לא יודע שהעולם הוא עגול אולי היום הוא רק חושב שהוא למעלה אבל מחר שיהיה למטה מי יסתכל עליו?! בכל מקרה חן שלי יקרה בודדים הם חברי האמיתים שנכנסו ממש לתוך נשמתי פה אפשר לספור אותם על כף יד אחת ורק הם רק הם יודעים באמת מי אני ומה אני בכל מקרה חן שלי יקרה את בשבילי חברה לנפש ולנשמה ויכולה לומר לך אל תקחי ללב רק את יודעת לאן את אדם מיוחד מאוד במינו ואולי יש עוד שתים שלושה פה כמוך וכל מה שנאמר פה בציניות או בהתנגחות סנני ותעבירי, ואם יש לך מה לענות תעני אבל את יקירתי גדולה לך לא צריכה לומר כלום את יודעת יפה מאוד מה לעשות. אוהבת אותך מאוד, ואוהבת את הדברים החכמים שכתבת
שלך חברתך לנצח עד הסוף!!! דרדי

דרדוסססס נשמה../images/Emo24.gif

את יודעת בדיוק כמוני מי הם החברים/ות שלי פה באמת וכבר אמרתי לך בעבר ואחזור שנית את הנפש התאומה שלי לגבי הציניות של אנשים אני לא לוקחת ללב אמא שלי תמיד אומרת: החוכמה היא לא להיפגע מאנשים טיפשים ואני חושבת שהיא צודקת לפעמים נראה לאנשים שאני מתעצבנת אבל אני לא..... כי אני בקטע הזה מאוד רגועה ונינוחה יותר מביטה ומחייכת תודה אחותי המתוקההההה

חתולון*

New member
חן ודרדסית

למה השרשור יורד לו למטה והוא בסה"כ מדבר על "קטטה" מין ריב בין חברים "וירטואליים" שהכל כאן מגיע, למימדים תיאטרליים בואו ניקח את הדברים בפרופרוציה ולכל אחד תישאר איזו אופציה לבחור את החברים שלו, חברים של אמת ולא ייתכן שהחברות היא "חי או מת" כתבתי את מה שעולה לי כרגע בראש חבל שמשתינים עלינו מצמרת הברוש.... ועוד אומרים לנו שזה גשם ערב טוב לך חן, ערב טוב דרדסית וערב טוב לכולם/ן, לסגור את הברז

חתולוןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

הדברים נכתבו בהירהורי הלב ואין בהם כל צער או כאב ובטח לא לשם מריבה ותודה לך על התגובה חתולון חברי אתה מקסים וחרוזי אין צורך לסגור את הברז ואתה בחור כארז

תגידי ילדה מתוקה?../images/Emo140.gif

מה צריך לעשות בצאט כדי להסית את תשומת לבך??????????? לרקוד ריקודי בטן? לקפוץ בנג´י? לעשות סללום באוויר? או אולי פשוט לשלוח חיבוק?

חחחחחחחחחח קרן אור לי../images/Emo24.gif

לפעמים הניק שלי מופיע בצאט ואני בכלל הולכת להסתובב אז לא יעזור לך גם אם תרקדי או באנג´י תעשי כי לפעמים זה רק הצל שלי בפנים

אויש חן../images/Emo10.gifאיזה ????

גיסה את לא מגלה לי מאומה טוב שיש לי אחי הנשמה רצה להתקשר אליו
כי אותו תמיד אוהב אל דאגה נשמתי היקרה את לעולם לא תצאי מ
המוןןןןןןן
לכם יקירי ואחייני היקרים אוף כבר מתה לראותכים.
אולי כך תגיעו יותר מהר זה הקונקורד לא אל על

מור נשמה../images/Emo25.gif

את גיסה כל כך מושלמת ועלייך אני לא מוותרת משתדלת לעדכנך בפרטים שרק למשפחתי ולך נוגעים ותפסיקי לדבר עם אחיך כי איתו העסק...עסק ביש אני יותר נחמדה ממנו
ואל תלשיני לו חחחחחחח עכשיו תתחילי לספור בע"ה..שבת הבאה אנחנו אצלכם והאמיני לי שאנחנו מתגעגעים יותר ממכם

למעלה