היפטיטיס B

ענבינה

New member
היפטיטיס B

מה הטיפול הטבעי היעיל בסוג זה של בעיה? וכוונתי לטיפול באמצעים נטורופטיים בעיקר כגון: צמחים, תזונה, תוספים, תמציות וכדו'

0 אור 0

New member
האם את יכולה לפרט קצת

האם את הסובלת מהבעיה שרוצה לאמת טיפול שהמליצו לך? האם את מטפלת שרוצה להתייעץ לגבי מטופל? מהו הרקע שלך? מה כבר ניסית? האם במקביל יש טיפו מערבי כלשהו? והכי חשוב: מה מאפיין את הסובל מהפטיטיס חוץ מהפטיטיס ? אין דומה טיפול באנשים שונים בעלי מאפיינים שונים לאנשים אחרים עם מכלול אחר של תכונות ובעיות

ענבינה

New member
תשובה

ההתעניינות היא עבור מישהו ששבדיקה שעשה לפני כמה שנים מצאו את ההיפטיטיס. הוא החליט עכשיו לטפל בזה באמצעים של הרפואה החלופית והשאלה ששאלתי היא כדי למצוא עבורו טיפול עבורו. אשמח לקבל הנחיות והסבר כללי איך ואצל מי ובאילו אמצעים מטפלים בכך באמצעים אלטנטיביים כפי שציינתי בשאלתי המקורית. תודה

ינוקא1

New member
נטרופתיה היא לא שיטת הטיפול היחידה בעולם

ולא כל החיים הם תזונה. תזונה זה דבר חשוב ללא ספק , אבל אנחנו לא רק פרות ברפת. תחשבי כמה אחוזים מהזמן שלך ומהאנרגיות שלך את מקדישה למחשבה על תזונה , לעומת כמה זמן ואנרגיות את מקדישה לנושאים חברתיים למינהם , ותביני שהדברים הללו למשל חשובים לא פחות. אפילו במחלה כמו הפטטיטיס. תודעת האדם יש לה כח לרפא. לפי מחקרים רפואים תרופות דמה (פלצבו) עוזרות , כמעט בכל בעיה רפואית. גם ההיפך נכון - אם אני אתן לאדם כדור ואומר לו שזה גורם לכאב ראש - יש סיכוי שהוא יפתח כאב ראש. מה שאומר שפעמים רבות הראש שלנו הוא גורם המחלה והוא גם המרפא. בקיצור : כדאי קצת לפתוח את הראש ולא להתיחס רק לדברים חומריים ותוספי תזונה כאילו הם חזות הכל. בכל מקרה , כפי שכתבו לך , כדאי ללכת למטפל רציני לטיפול רציני (לא מומלץ דרך קופ"ח אלא לקליניקה פרטית , שם הטיפולים רציניים יותר בדר"כ) , הפטיטיס B הוא מחלה כרונית בדרך כלל , ואת גם מציינת שהבדיקה היתה לפני מספר שנים , מה שאומר שהטיפול הוא גם יהיה תהליך , ויתכן שלא תהליך קצר. ועוד פרט : מאוד חשוב בכל ההפטיטיסים לשמור על סופר הגיינה , במיוחד בשירותים , על מנת למנוע הדבקות.

hal767

New member
בקצרה

פתרון הבעיה הוא בניקוי הגוף כולו והכבד. בכך נסלק את הגורם האמיתי של הבעיה-הזהום. הרפואה הטבעונית ההייג'ניסטית שמה דגש על תזונה טבעית ואורגנית כדרך לבצע זאת, בשילוב עם קיום אורח חיים נכון. הדברים פשוטים לבצוע אם ישנה מוכנות לשנות הרגלים. אין שימוש בתרופות מכל סוג בדרך הזאת. סילוק גורם הבעיה, בהתאמה אישית למקרה, תאפשר לגוף לרפא את עצמו.

ענבינה

New member
תגובה גם לך וגם לינוקא

אז מה התכל'ס? מה כל אחד מכם מציע כטיפול בכך? זה לא שאני נגד טיפול לא תזונתי, רק שחשבתי לי שטיפול לבעיה זו נמצא דוקא בצמחים או בתזונה, אך יש מצידי נכונות גם לכל הצעה מעשית ומועילה. אשמח לשמוע את הצעותיכם וגם הפניה למטפל ספיציפי (כולל גם הפניה לכם) תודה

hal767

New member
התכלס?

פנה למטפל או למטפלים, הצג בפניהם את הבעיה, את תוצאות הבדיקות, עבור תישאול כראוי, והקשב לדבריהם באשר לדרך הפתרון שהם מציעים. אז תוכל להחליט מה מתאים לך. הבעתי בתשובתי את דעתי העקרונית באשר לנושא שאלתך. אין אפשרות להשיב ספציפית למקרה בלי להכיר את האדם מקרוב. אני מאמין שלתזונה יהיה תפקיד מאד חשוב בדרך הריפוי במקרה הזה. ואני בפרוש מתכוון שיש לבצע שינוי תזונתי לכיוון הטבעוני. אם השינוי נעשה בדרך נכונה ובהדרגה זה עשוי להיות קל.

ינוקא1

New member
מסכים עם קודמי.

בהחלט בדבר כזה אי אפשר לבצע אבחון וירטואלי או טיפול וירטואלי. צריך ללכת למטפל ואולי אפילו למספר מטפלים. אני גם מסכים שעל פניו כדאי מאוד לשנות את התזונה ולתת צמחים בבעיה מסוג זה , אבל בסופו של דבר הכל לפי ראות עיני המטפל. אפשר לעבוד בהמון דרכים , וזה תלוי בעיקר במטפל שתגיעו אליו.

ענבינה

New member
תגובה גם לך וגם לינוקא

אז מה התכל'ס? מה כל אחד מכם מציע כטיפול בכך? זה לא שאני נגד טיפול לא תזונתי, רק שחשבתי לי שטיפול לבעיה זו נמצא דוקא בצמחים או בתזונה, אך יש מצידי נכונות גם לכל הצעה מעשית ומועילה. אשמח לשמוע את הצעותיכם וגם הפניה למטפל ספיציפי (כולל גם הפניה לכם) תודה

alexanderdagan

New member
B

שלום ענבינה. לגבי מטפלים,פני ראשית למרכזת הפורום. העיניין,הפורמאלייות והנימוס מקומם גם ב"פורומנו". העצות ללכת ליעוץ ישיר ומיקצועי הן הדבר הנכון. כל גישה בידדים מיקצועייות ומנוסות!!!,יש לה מקום,יתרונות,וקצת יותר יתרונות. בסופו של דבר על בעל העיניין(בעלת?),לעשות את הדברים בעצמו,את לא קב ו/או מקל הליכה. רמז(על סמך ארועים בעבר.,,,,,,, אל תידחו את הדברים מכיוון שהמצב הלטטנטי הזה עלול להפוך ללא התראה מוקדמת ואחרי שנים,למשהו מאוד לא לעיניין,דוהר ומסכן חיים ממש. אז פשוט לעשות. רק בהירות. אלכסנדר דגן N.D

למעלה