היפו קטלני...

היפו קטלני...

אני רוצה לספר לכם משהו שקרה לי היום בבוקר...הסיבה שבגללה לא הלכתי היום לבי"ס...
אז ככה: בד"כ שיש לי היפו באמצע הלילה, אני מתעוררת, אוכלת או שותה וחוזרת לישון. היום בלילה היה לי היפו ולא התעוררתי. כשאמא שלי כמה בבוקר בסביבות 9 היא ראתה שכול הדברים שלי לבי"ס בבית, היא חשבה שלא התעוררתי בזמן, אז היא קראה לי מלמעלה ולא עניתי לה... שאמא שלי ירדה לראות מה איתי, היא ראתה אותי עם עיניים פקוחות, אבל אני לא הגבתי לשום דבר. היא ניסתה לתת לי דבש מתחת ללשון, אבל בגלל שלא הייתה לי דגובה לכלום אז גם לא אכלתי את הדבש! בסוף היא הזריקה לי קלוקגן (זריקה של סוכר ומים) ואז מצבי החל להשתפר, והתחלתי לדבר ולהגיב. לפני הזריקה היה לי 49. אמא שלי הזמינה אמבולנס כי זה אף פעם לא קרה והיא לא ידעה להגיד את חומרת מצבי. לבסוף, הכול הסתדר הסוכר עלה לי ל-133, אכלתי ארוחת בוקר ו.... זה הסוף! בריאות לכולם...

לזר

New member
אני מאוד מצטער לשמוע זאת ממך

כי את מודעת היטב למחלה ושומרת על עצמך. אפילו הצעות חכמות אין לי עבורך, כי אני יודע שאת מודעת למצב שנפלת בו בתמימות. על כך פנים אני יכול רק לומר ש-49 זו לא סיבה להיות בקומה (היה לך הרבה פחות מזה כנראה) אבל אין צורך לדון בכך. כל הכבוד שיש לך זריקת גליקוגן בבית מוכנה ואמך יכלה לעזור לך ולהוציא אותך מהמצב המביש הזה. אני היתי הולך לבית ספר אפילו קצת באיחור, אבל היתי הולך. החברה בכיתה יכולה רק לחזק אותך. במיוחד הקרובים אליך מבין התלמידים שמבינים אותך. אני מבקש ממך לנסות לשחזר את היום שעבר וכל מעשייך ולבדוק היכן בדיוק עשית שגיאה. יתכן שעשית שגיאה, במיוחד אם את משתמשת באינסולין ארוך טווח. נדמה לי שאת לא משתמשת באינסולין כזה. כל טוב דובדבי ושמרי על עצמך. לא יזיק להתעורר בשעה 3 בבוקר מדי פעם עם שעון ולבדוק עצמך. אני נוהג לעשות זאת פעמיים בשבוע לפחות. את צריכה כושר מלא בביץ ספר וראש נקי. זהירות ויום נעים

kvodhasar

New member
חני...

חן, חמודה את בסדר?!?!?!? את מדאיגה אותי... לי גם פעם זה קרה, המכשיר רשם "lo" (כאילו נמוך...) וזה לא הראה לי מה התוצאה...

למעלה