היפו לילה

היפו לילה

מכירים את זה: אתם בדרך לישון או התעוררתם באמצע הלילה וערכי הסוכר נמוכים או אפילו נמוכים מאוד. מצד אחד אתם צריכים משהו שיעלה מהר את הסוכר מצד שני גם משהו שלא יפול מהר חזרה ויעיר אותכם שוב -או לא יעיר
מצד שלישי גם לא משהו שיגרום לכם לקום עם 200 בבוקר
מה אתם עושים או יותר נכון מה אתם אוכלים?

היפו בלילה

זה הדבר הכי מעצבן שיש, אני מעדיפה שיהיה לי בבוקר במשך היום אבל לא בלילה זו הרגשה נחסית. אני שותה שוקו בשקית ואוכלת שוקולד או חתיכת עוגה וחוזרת לישון לפעמים הסוכר פחות מ- 200 ולפעמים לא.

i l a n n a

New member
לי קורה משהוא שונה...

אני הולכת לישון עם 95 ומעלה ומתעוררת עם כמעט 200 ולפעמים מעל... מה עושים? שמעתי על היפו מתוך שינה וניסיתי לשנות מינונים של אינסולין ארוך טווח ללא הצלחה התור למומחה עוד חודש... לחכות?

hilapo

New member
אני שותה כמעט כוס קולה כי זה מעלה

את הסוכר הכי מהר ואז אוכלת שזיף מיובש או פירות יבשים אחרים..לפעמים עוגיה מלוחה {פחמימות} או משהו מתוק אחר.. לפעמיים קמה עם 200 לפעמים 150..160..180 וכו'

היפו לילה

אני לא מבין למה כולם אוכלים טונה של סוכר נכון שזה היפו ונכון שהוא בלילה , אז אולי בהתחלה ליתר בטחון לאכול יותר סוכר אבל עם הזמן ללמוד כמה צריך כדי שהסוכר יחזור לנורמלי ולא להקפיץ אותו יותר מדאי , חבל על הבריאות לטווח ארוך אני לפחות על ידי ניסיונות למדתי שאני צריך שני עוגיות או שני סוכריות טופי כדי לחזור ולייצב את הסוכר . אם אכלתם כמות שאמורה להספיק ובדקות הראשונות עדיין מרגישים את ההיפו לא כדאי להמשיך לאכול כי תלוי מה בדיוק נאכל , יכול להיות שמה שנאכל ישפיע טוב אך לא במהירות גבוהה מאוד אגב לבעלי המשאבות גליתי אצלי שאם יש לי היפו ואני הוריד את המינון של הלילה בעשירית יחידה , זה יסתדר . ובקשר לשינוי מינונים אין סיבה לא לעשות אם יודעים איך להשתמש ולחשב , חבל לחכות לאותו אדם שייעץ ובינתיים לסבול מסוכר לא תקין אני מקווה שאף אחד לא נפגע , חבל שתאכלו הרבה סוכר ותקומו עם סוכר גבוה

לא לשנות מינונים לבד

את יכולה להרים טלפון או לשלוח לו בפקס את התוצאות והוא ישנה לך.

למדוד לפני השינה ?????

אני לא מודד לפני השינה, לא ידעתי שצריך למדוד לפני השינה ........

hilapo

New member
אם אתה רוצה לדעת על כמה אתה עומד

אז מן הסתם את צריך למדוד...
או שלא הבנו את השאלה שלך?

יתכן שאתה מטופל בכדורים

שאינם מאפשרים לך מצב של היפו בכלל? כמה בדיקות אתה עושה בממוצע? סוכרת 2 המצב מעט שונה מסוכרת 1 כלומר היחס של הרופאים שונה- והם אינם ממליצים על מס' רב של בדיקות-כלומר מנסים לחסוך מכיוון שהסיכוי להיפו יותר קטן. אוף הסתבכתי דואגת בטח תוכל להסביר יותר טוב

דואגת1

New member
ערכים גבוהים בבוקר

בקיצור וקצת שטחי: טייפ 1 - 2 סיבות, סומוגי, היפו לילי הגורר הפרשות הורמוני דחק וסוכר כבדי, הטיפול הוא כמו בהיפו רגיל. תסמונת השחר - אין היפו ברקע, היה צריך לדאוג לכיסוי טוב יותר לרמות הסוכר הגבוהות, ההמלצה היא למדוד בלילה בסביבות 3-4 ולראות מה קורה. טייפ 2 - גם עלוילם לסבול מתופעות דומות. איך מתגברים ? אם נוטלים גלוקומין-גלוקופג' ליטול לפני השינה, על מנת למנוע מהכבד להפיק גלוקוז משך הלילה, לנסות לאכול ממש לפני השינה פחמימה + ממרח שומני אשר יתעכל לאט. דרך אגב, לתסמונת השחר יש הסבר יפה, הגוף מתחיל להתכונן לפעילויות היום, מתחיל להצטיד באנרגיה, והכבד עלול להפיק גלוקוז, ואם אין מספיק אינסולין רמות הסוכר בדם עולות.

shula30

New member
מיץ/פרי

בד"כ לא מעלה ל - 200, להבדיל מפחמימות מורכבות יותר כמו עוגיה/עוגה/פרוסה שבד"כ, לפחות אצלי צקפיץ את הסוכר

דואגת1

New member
פחמימה מורכבת

פחמימה מורכבת = קמח טחון גס, מוצר מוכן מקמח מלא מטחינה גסה, יש בו סיבים רבים והם מונעים עליה מהירה של הסוכר בדם. בגט - מעלה את רמת הסוכר יותר מאשר סוכר עוגיה - יש מהן, רובן מקמח טחון דק + סוכר, ריבה וכו' שמעלים את הסוכר במהירות.

יפיופי

New member
אז גם אני התנסתי

בהיפו אתמול בלילה בפעם הראשונה מז הרבה שנים לדעתי מה גפ שרוב הזמן אני די גבוה ולא מבינה למה זה קרה. בכל אופן התעוררתי ובדקתי היה 55\ שתיתי מיץ ענבים, אבל זה לא הספיק להרגיע את ההרשה של הרעד וגם חטפתי רעב אז כרסמתי חופן לא קטן של בייגלה ועוד 2 אפרסקים. וכמובן קמתי 335 . אבל שמתי לב גם שבערך תוך חצי שעה מההיפו והאכילה זה קפף מ55 ל 235 ועוד עד הבוקר המשיך לעלות. שאלוהים יעזור לי אני אף פעם לא מצליחה להבין את זה. ואיך איך ריבונו של עולם מצליחים להיות מאוזנים. דרך אגב לפני הזריקה של הלילה הייתי 268 כך שאנני מבינה איך נכנסתי להיפו מה גם שאני מזריקה לנטוס הגוף שלי השתגע.

למעלה