היפונזה- האמנם?

• פותח הנושא ד25
  • פורסם בתאריך

ד25

New member
היפונזה- האמנם?

טוב אזש למי שלא שעקב אחרי השרשורים שלי .. החלטתי לנסות את מזלי בטיפול היפנוזה (כי מה שלא הולך בכח הולך במוח..) כעת אני אחרי 4 מפגשים ומה אני אומר לכם.. לא עוזר בכלל!!!!! כל מפגש עולה 400 ש"ח.. בקיצור נראהלי שאני אומר לו שאני לא מעוניין מישהו פעם עבר טיפול דומה בהצלחה??

Impious

New member
וואי, מלא כסף

מה בדיוק עשיתם במפגשים? הוא טען שהוא מסוגל לטפל לך בגמגום?

borbardak

New member
לא יודעת על היפנוזה אבל...

באופן אישי אני ממליצה לכולם פה על מדיטציה, שכל אחד יבחר לו את הטכניקה שלו (אני עושה ויפסנה...). מדיטציה עובדת בכמה מישורים במקביל - גם מעלה מודעות לעצמנו, ולמי שלא יודע - תהליך של מודעות עצמית הוא תהליך של נבירה גם בתת-מודע (כמו היפנוזה), ובדרך כלל תהליך של מודעות עצמית מביא גם לקבלה עצמית. ההנחה האישית שלי היא שברגע שנלמד לקבל את עצמנו באמת ובאהבה, כך גם הגמגום יתפוס פחות מקום, וגם יהיה פחות חמור, עם הרבה יותר שטף.. בסופו של עניין, ביום שנקבל את עצמנו כמו שאנחנו, הגמגום יפסיק להפריע לנו... שבת שלום.

Impious

New member
יש משהו בדברייך

הטיפול הקוגנטיבי בהדסה זה בעצם זה, מודעות עצמית נטו! יצא לי לחשוב לפני מספר חודשים על מדיטציה, אמרתי לעצמי, אולי ככה הראש שלי ינוח קצת מכל המחשבות שרצות לי על הגמגום. לא לקחתי את העניין ברצינות, שיגעון חולף, מי יודע אולי זה עוד יחזור
ואני מאמין אפילו שהגמגום יפסיק ל-ג-מ-ר-י ביום שנקבל את עצמנו. למה? הייתה לי תקופה שלא הייתי מודע לו כלל, הדיבור שלי היה כדיבור של אדם לא מגמגם. היו זמנים
חג שמח ושבת שלום

shuky63

New member
האם אתה יכול קצת לפרט?איפה אתה

עובר את הטפול ואיך מתנהל טפול כזה,כי לרוב האנשים אין מושג איך מתנהל טפול בהפנוזה ויהיה נחמד אם תאיר את עיננו

ד25

New member
טוב אז על מנת שלא להוציא את דיבתו-

של הד"ר שטיפל בי לא אומר את שמו. רק אומר שהטיפול עובד על שיכנוע עצמי לפיו המטופל מגיע לרמה מסויימת של רגיעה קרי מעין נימנום קל , ובשלב זה , מנסה המטפל להגיע לתת מודע ולנסות לשכנע שאני יכול לדבר באופן שוטף. השיטה לא כ"כ הצליחה בשבילי .. לא הרגשתי יותר טוב ויתרה מכך חשתי בהחמרה מסויימת. לא נראה לי שהטיפול כ"כ יעיל במקרה שלי .. כמו כן אני מסופק עד כמה הטיפול יכול לעזור למגמגמים למרות שהיו לי ציפיות רבות לקראת הטיפול ולמרות שהמטפל הבטיח לי ריפוי מוחלט ( אבל הוא לא התחייב בכמות טיפולים - כך שזה יכול להמשך לנצח) ובנוסף לכך המחיר גבוה מאוד כ 400 ש"ח לטיפול, הבנתי לאחר 4 טיפולים .. שזה לא זה.. הכח נמצא בתוכנו אנחנו רק צריכים לדעת להוציא אותו לפועל..אנחנו לא צריכים אף מטפל או אף אדם אחר.

למעלה