היפוך עובר

• פותח הנושא ssrh2
  • פורסם בתאריך

ssrh2

New member
היפוך עובר

שלום לכולם! הייתי פעילה כאן קצת יותר בתחילת ההריון כשעוד דובר על לידת בית... מאז קרו כל מיני דברים וזה כבר לא יתאפשר... בכל אופן, אני בשבוע 34, עם עובר במצג עכוז... אז מה הדרכים הטבעיות להפוך? תנוחות, תרגילים וכו'... קבלתי המלצה עליכם, אז אל תאכזבו!!!
אם ישהו יכול להפנות לקישור בו כבר דובר על זה, אני גם אשמח... שלא תצטרכו לחזור על הכל פעמיים... תודה מראש ובהצלחה!

קסאנו

New member
כמה רעיונות

אני בשבוע 33 ושלי היתה גם בעכוז. שני הדברים באני עשיתי-: 1. תנוחת העובר- ישיבת ברכיים ומשם יורדים ונשענים על אמות מרפקים וחזה ( ראש גם מונח על הרצפה) טוסיק באויר כך שהאגן גבוהה מחגורת הכתפיים. לי זו היתה תנוחה קשה לצוואר והכתפיים עד שהתחלתי לשים כרית מתחת לחזה כדי להוריד מעט עומס רק צריך להקפיד על הפרשי הגובה בין אגן לכתפיים. צריך להיות ככה חצי שעה. 2. המדריכה לפילטיס שלי הדביקה לי גרגיר אורז עם פלסטר בפינה של הזרת. אותו עיקרון של המוקסה שעושים יותר מאוחר. אצלי יש ריבוי מי שפיר כך שמאז שביא התהפכה היא היתה כמה ימים בראש ומאז מסתובבת בלי סוף. עכשיו כבר יומיים בראש מקווה שתישאר. בהצלחה.

אשכר ש

New member
בתור התחלה את יכולה להציץ בשאלות הנפוצות

יש שם כמה טיפים

ssrh2

New member
התרגילים מתאימים גם למנח רוחבי?

אני לא רוצה לעשות נזק עם התרגילים, העובר נע בין עכוז לרוחבי... לחכות לעכוז כדי לתרגל?או שזה לא משנה... יש תרגילים שונים לרוחבי?

וגם - אם לא בטוחים?

לפני שבוע הוא היה עכוז לפני יומיים - ראש אבל הוא זז כ"כ הרבה מאז, שאני כבר לא יודעת. וא"ס חוזר אמור להיות רק בשבוע 37. לא רוצה להתחיל להזיז אותו רק אז.

swann

New member
ומה עושים במקרה ההפוך?

הפוך על הפוך
שבוע 32 והיא עם הראש למטה, ואני רוצה שתשאר ככה. אז לעשות הכל הפוך? couch potato? איך כדאי לבסס אותה שהיא תבין שלא כדאי לה לזוז מהתנוחה הזאת?

עופריקה

New member
לסמוך עליה?! ../images/Emo13.gif

כעקרון לא הפוך, אלא להמשיך להיות בתנוחות זקופות. תסמכי עליה שהיא בכיוון הנכון.

swann

New member
זה אני עושה בכל מקרה (כמו בהריונות הקודמים)

איכשהוא זה הדבר היחיד שמדאיג אותי שישלול לידת בית... בכל מקרה לחץ על השלפוחית ובוקסים קטנים למטה, ורגליים וטוסיק שזז ממקום למקום באמצע/ולמעלה.

עיגולית

New member
אצלי כולן היו

ככה בשבוע 31, ולא התהפכו. רונית המיילדת אמרה לי שהסיכוי שהן תתהפכנה ממש נמוך, הראש הכי כבד, וזה עובד על עקרון של משקולת.

debby12

New member
מנהל
סדנת זימרה עם גליל של נייר טואלט

אבל עם בן זוג שיודע לשיר ולא מזייף
(נמאס לי לקשר את הפרטים כל פעם מחדש - אולי זה כבר בשאלות הנפוצות)

אם פי 3

New member
לשיר, בעיקר בעצמך, גם אם זייפנית

זיוף ממש לא משנה. לשירה יש הרבה השפעה טובה - גם עלייך, גם על העובר. מאד בעד. בכלל בחיים, אגב.

c 2 4

New member
../images/Emo207.gif שבוע 31 בהריון עם תאומות

והעוברית התחתונה עכוזית באופן די קבוע. אני יודעת שיש לה עדיין זמן להתהפך, אבל הסיכויים קטנים ככל שהן גדלות... הלידה הקודמת שלי היתה בבית, במים והייתה חוויה ממש טובה, אני כ"כ לא רוצה קיסרי
מישהי יודעת אם אפשר לנסות את כל הדרכים הטבעיות להיפוך גם במקרה שיש 2 עוברים? ותחזיקו לי אצבעות
...

ssrh2

New member
אני שמחה לראות שזה מעניין המון נשים...

אז קדימה להקפיץ!

בעיקרון כל התנוחות ההפוכות

עמידת כלב, נר, כל מה שהאגן גבוה מהראש. תבתכלי באתר של מירה ארצי פדן- יוגה להריון, יש שם כמה רעיונות http://www.yogaforwomen.co.il/

למעלה