היפה והחיה..

muldercrushed

New member
היפה והחיה..

מבחן קטן לרענון הזיכרון: מי הוא אותו "עלם צעיר ונאה" שעומד ליד ג'יליאן?

עם הגלגול נשמות של מאלדר

השדה בו מתתי או משהו כזה. עם ההיא ופיצול האישיות... שמאלדר טען שהם נפגשו בכמה גלגולי חיים.

Gilliana

New member
The field where I died

וזה לא משהו כזה - זה בדיוק מה שאמרת
ואם כבר הזכרת את הפרק הזה - אז אני מוכרחה להגיד שזה אחד הפרקים החלשים והלא ממש אמינים של תיקים, אני לפחות לא אהבתי.

boringvered

New member
בזמנו ממש אהבתי את הפרק

ודווקא זה פרק שאני רוצה לראות שוב. לא יצא לי לראות אותו מספיק. אני זוכרת שהוא היה פרק שסביבו הייתה הרבה מחלוקת, ולו רק בגלל שהייתה שם בחורה אחרת שהייתה מעורבת... אני אנסה לצפות בו שוב... אם גל תאפשר לי... שלא לדבר על הזמן...

eve6

New member
הקטע שהכי אהבתי בפרק הזה

היה DELETED SCENE שזכיתי לראות ב-DVD. ולא בגלל האוירה האנטי שיפית של הפרק (האמת בכלל לא שמתי לב לזה, למרות שיפיותי המתוגברת באותה תקופה, עד שלא העלו זאת בפניי). אלא בגלל שסצינת היהפנוזה עם מאלדר היתה פשוט מביכה בעיניי. ובכלל, יש לי בעיה כשמאלדר נהיה רגשני מדי. אולי זו בעיה פרטית שלי - אבל אני נוטה לחשוב שפשוט קשה לי עם הדרך שבה דיויד מציג את הקטעים האלה היותר רגשניים, אני פשוט לא מצליחה להאמין לו. אני מעדיפה, אם כבר, את מאלדר המיוסר באופן מאופק יותר.

באמת מה היה הקטע?

איך אפשר לומר שהיה כזה קטע בלי לספר מה הוא היה.. ואכן מאלדר הרגשני קצת פחות אמין.. אבל זה מה שיש לנו, איש רגיש מיוסר וחמוד..

eve6

New member
טוב, זה לא היה ממש חשוב

אבל יחסית די משעשע, גם מאלדר וגם סקאלי היו בסצינה. היה שם פשוט קטע משוחק נורא טוב ע"י שחקנית האורחת (כריסטין קלוק נדמה לי שקוראים לה, היא שיחקה גם ב"מילניום" הסדרה וגם ב"חלל מעל ומעבר" - סדרה מעולה למי שזכה לראות אותה לפני שבוטלה).

muldercrushed

New member
באמת לא כ"כ אמין...

מוטציה עם פיצול אישיות של עלוקה.. איייכססססססססס!!!!!

למעלה