היפהפייה המרדימה

היפהפייה המרדימה

לאחרונה פורסם על בחורה צעירה אשר נהגה להחדיר סם מרדים לכוסות השתיה של גברים שהכירה בפאבים בחיפה ולגנוב את רכושם. בעקבות עיסקת טיעון (איך לא ... מושג מוכר וידוע) היא נידונה ל . . . שימו לב 4 ! שנות מאסר בפועל ושנה וחצי על תנאי. מן הסתם היו כאן מספר עבירות וכוונה פלילית מודעת, אולם יחד עם זאת (וללא ציניות וללא זלזול בחומרת העבירות ובקורבנות) אף אחד לא "מת" מכך,כולם נשארו חיים וימשיכו ! לחיות אף עם פגיעה כזו או אחרת. ומה קורה בבתי המשפט בארצנו כאשר עבריין סדרתי בעל עשרות עבירות הורג מישהו על הכביש ? למה ? ? ? למה הפרקליטות ובתי המשפט מזלזלים בחוסר התרבות בכבישינו, בקורבנות חסרי ההגנה ובמשפחות האומללות ? ? ? מפריע לכם ? זה מציק לכם ? נפגעתם חלילה ? בואו להצטרף לפעילות לשינוי המצב ! ! !

benpual

New member
גיא לוי היקר......

אני מצטער שאני אומר את זה , ואני מצטער שככה אני מגיב אבל אני יגיב במשפט אחד: בוקר טוב!! תתחיל להתעורר! אתה מדבר יענו שאתה לא יודע מי זאת המערכת המשפטית שלנו!!! הרי אתה יודע , שלנהג שיכור אשר דרס 2 בנות בנות 5 והרג אותן , וכמובן עישן סמים ורצח לפני זה בן אדם , יקבל במערכת המשפטית כ-שנתיים מאסר בפועל ועוד 5 על תנאי ועוד שלילת רישיון למרות שהוא צריך לקבל מאסר עולם כפול 6!

benzvie

New member
גאי היקר ראשית שנה טובה שנית

אני לא מבין אתה ישן ???? גם אותך הרדימה הנערה???? אתה לא רואה שאין מערכת מישפט בארץ !!!! לצערי אני גם אומר שחלק מהשוטרים אפילו לא עושים את שהם מחויבים לעשות מתוקף תפקידם !!!!! לא רואים לא שומעים ובסוף מבקשים שתשלח פקס חחחחחח!!

שירןן21

New member
דווקא

המשטרה רואה עובדת ותופסת.. מה שקורא אחרכ עם אותם גנבים פושעים רוצחים אנסים או מי שאתה לא רוצה זה כבר נתון ביד מערכת המשפט.. לגבי הפקס.. קודם כל תעשה חצי ממה ששוטר במשטרת ישראל עושה ואז תדבר ותשפוט , עם כל הכבוד לך שאתה מתנדב , אתה עדיין רק מתנדב אתה לא באמת יודע איך המערכת עובדת.. אתה בא לפעם בשבוע ליום של כייף במשטרה אתה לא חיי את זה בשיגרה.

למעלה