בוא ונתחיל ליצור מד חומר בכוחות משותפים
אין צורך בוויקיפדיה בוא ונחליט להשתמש בקובית ברזל שאורך צלעה 5 ס"מ מדובר בגוף ממשי מוחשי שאפשר לתפוס בידיים, ולפי תפיסתך אפשר לייחס לו כמות מסוימת של חומר. לפי אותה תפיסה, אפשר לייחס לשזיף כמות מסוימת של חומר ועכשיו אני שואל ,,, איזה כמות חומר גדולה יותר של השזיף או של קובית הברזל לצערינו לא נוכל לענות על שאלה זו, מכיוון שאנחנו לא מבחינים בכמות של חומר אנחנו לא מבחינים בכמות החומר של השזיף, ולא מבחינים בכמות החומר של קובית הברזל. (כל מה שאני מספר לך כאן לא כתוב בוויקיפדיה ) והיות שונו לא מסוגלים להבחין בכמות של חומר, לא נוכל לבחור אמת מידה מוסכמת לכמות של חומר, ולא נוכל ליצור מד חומר והנה למרבה הפלא אנו מסוגלים ליצור מד אנרגיית רחיפה יצירת מד אנרגיית רחיפה היא פשוטה ומובנת, מכיוון שאנחנו מסוגלים להבחין בחושינו בכמות של אנרגיה. עולים מדרגה בפעולת שריר ומתעייפים קצת עולים 20 מדרגות ומתעייפים יותר לתחושת העייפותת יש מובן כמותי, מותחים קפיץ לאורך מטר ומתעייפים קצת מותחים 5 קפיצים כאלה ומתעייפים יותר זהו תיאור פשטני אבל נכון, והוא מוביל ליצירת מד אנרגיית רחיפה המכוייל גם בעשיריות של איקים. תיאור כזה לא קיים לגבי כמות של חומר, כיוון שאנו לא מסוגלים להבחים בחושינו בכמות של חומר. אני מבין שכל הסיפור הזה הוא המפך פיסיקלי,,, אבל מה אפשר לעשות במוקדם או במאוחר, הסיפור הזה יתקבל. עם וויקיפדיה או בלי וויקיפדיה א.עצבר