היעלמות חומר?

aetzbar

New member
זה מד חומר זה ? איפה שמים את השזיף ?

אני רוצה לדעת את כמות החומר של השזיף ? ואם זה מד חומר , איפה היא אמת המידה שלו ? אני רוצה לראות אותה ולתפוס אותה בידיים אני גם רוצה להתיישב על המכשיר שיגלה לי את כמות החומר בגופי ? זה לא מד חומר ואין מד חומר במציאות לפני שמייצרים מד חומר, צריך לבחור אמת מידה מוסכמת לכמות חומר ומה לעשות והאדם אינו מסוגל לבחור אמת מידה כזו ? האם אתה מסוגל ? בבקשה...בחר אמת מידה מוסכמת לכמות של חומר אין לי ספק שאתה מסוגל לבחור אמת מידה מוסכמת למרחק, לשטח, לנפח, לזמן , או לאנרגיה, אבל אמת מידה מוסכמת לחומר, אינך מסוגל לבחור גם אני לא מסוגל לכך אין לאדם יכולת להבחין בכמות של חומר, ולכן מד חומר לא קיים במציאות ואם כל ההסבר הזה לא משכנע אותך, כל מה שעליך לעשות הוא ליצור מד חומר, ולמדוד את כמות החומר בגרגיר אפונה אשמח לשמוע את התשובה א.עצבר

aetzbar

New member
בוא ונתחיל ליצור מד חומר בכוחות משותפים

אין צורך בוויקיפדיה בוא ונחליט להשתמש בקובית ברזל שאורך צלעה 5 ס"מ מדובר בגוף ממשי מוחשי שאפשר לתפוס בידיים, ולפי תפיסתך אפשר לייחס לו כמות מסוימת של חומר. לפי אותה תפיסה, אפשר לייחס לשזיף כמות מסוימת של חומר ועכשיו אני שואל ,,, איזה כמות חומר גדולה יותר של השזיף או של קובית הברזל לצערינו לא נוכל לענות על שאלה זו, מכיוון שאנחנו לא מבחינים בכמות של חומר אנחנו לא מבחינים בכמות החומר של השזיף, ולא מבחינים בכמות החומר של קובית הברזל. (כל מה שאני מספר לך כאן לא כתוב בוויקיפדיה ) והיות שונו לא מסוגלים להבחין בכמות של חומר, לא נוכל לבחור אמת מידה מוסכמת לכמות של חומר, ולא נוכל ליצור מד חומר והנה למרבה הפלא אנו מסוגלים ליצור מד אנרגיית רחיפה יצירת מד אנרגיית רחיפה היא פשוטה ומובנת, מכיוון שאנחנו מסוגלים להבחין בחושינו בכמות של אנרגיה. עולים מדרגה בפעולת שריר ומתעייפים קצת עולים 20 מדרגות ומתעייפים יותר לתחושת העייפותת יש מובן כמותי, מותחים קפיץ לאורך מטר ומתעייפים קצת מותחים 5 קפיצים כאלה ומתעייפים יותר זהו תיאור פשטני אבל נכון, והוא מוביל ליצירת מד אנרגיית רחיפה המכוייל גם בעשיריות של איקים. תיאור כזה לא קיים לגבי כמות של חומר, כיוון שאנו לא מסוגלים להבחים בחושינו בכמות של חומר. אני מבין שכל הסיפור הזה הוא המפך פיסיקלי,,, אבל מה אפשר לעשות במוקדם או במאוחר, הסיפור הזה יתקבל. עם וויקיפדיה או בלי וויקיפדיה א.עצבר

נודניק

לא רק מה שאתה תופש בחושיך קיים. האם אתה חש בקרינה אלקטרומגנטית? אם כן, איך תבנה לה מדיד? אם לא, האם אתה טוען שאינה קיימת? נעשו מדידות עוד לפני שהחלטת להמציא את הגלגל, ועוד לרבע אותו. יש התאמה בין המדידות המולריות למדידות המסה בעזרת משקל פשוט. צא ולמד. לא, באמת. נסה ללמוד. טיפה קטנטנה של צניעות. תשעה קבין של חוכמה ירדו לעולם לאורך כל ההיסטוריה. תשעה קבין הלכו לעצבר, אבל קב אחד פוזר לאורך הדורות הקודמים. נסה ללמוד מהם לפני שתרתום את עוצמת האינטליגנציה שלך לפתרון בעיות לא קיימות.

aetzbar

New member
נכון, יש גבול להבחנה תחושתית, ובמקרה של

של קרינה אלקטרו מגנטית, נקלוט אותה בעזרת מעגל תהודה (סליל קבל ) ונהפוך אותה לאנרגיית חום. יש למצוא באופן נסיוני את המעבר בין אנרגיית חום לאנרגיה מכנית ולאנרגיית רחיפה המשפט שלך המתחיל במלים "יש התאמה,,, והנגמר במלים משקל פשוט" חסר מובן לחלוטין תנסה רק להסביר את צמד המלים " משקל פשוט" ולגבי צא ולמד... אכן יצאתי למדתי התנסיתי וידעתי כי אין לי יכולת טבעית להבחין בכמות של חומר. שים לב... אני אומר שאין לי יכולת טבעית להבחין בכמות של חומר והתוצאה.... מהפך פיסיקלי א.עצבר

deathcaster

New member
תגובה

כפי שטען "שם מקורי 19" גם אין לך יכולת טבעית להבחין בקרינה, ולכן יש מכשירים לגלותה ולכמתה. כך גם לגבי כמות חומר. התוצאה, זכל ישר ולא שום מהפך פיסיקלי, מר פינטו. צא ולמד

עוד משהו

לפני שאמצא את עצמי נשאב לעוד וויכוח טיפשי וחסר תועלת - אני מפסיק כאן. אבל אני באמת ממליץ לך לקרוא על היסודות לפני שאתה מחליט שהם שגויים על סמך כלום פרט ל"ידיעה טבעית" ערטילאית.

aetzbar

New member
בהפסקה הזו אני ממליץ לך ליצור מד חומר

המבנה האטומי של חומר נפסל אצלי על הסף מכיוון שהוא מכיל סתירה. בכל חלוקה לשני חלקים שווים של גוש זהב , נקבל תמיד שני גושוני זהב לא יתכן מצב אחר לכן, גוש זהב הוא רציף וניתן לחלוקה כזו ללא סוף לפי התפיסה האטומית נגיע לשני גושוני זהב נניח אחד מהם בצד, ואת השני נחצה ל 2 עתה נקבל שני אטומים נחבר את שני האטומים ושוב נקבל גושון זהב מה אתה אומר ? יפה ? החומר רציף וניתן לחלוקה אינסופית. החומר והאנרגיה לעולם ממוזגים זה בזה ממזיגה זו נובעת תנועת גל חומר נצחית. החומר והאנרגיה הם מושגים כמותיים כל כמות חומר תתפוס בהכרח כמות של נפח, ולכל כמות של נפח תהיה בהכרח צמודה כמות של שטח פנים. גם הזמן צמוד להם (זמן מחזור מנהרתי ) הנה כך בכל גוף ממשי מופיעים 6 דברים כמותייים המרחק, השטח הנפח, החומר האנרגיה והזמן. כך הוספתי את הכמות לחומר, אבל זוהי כמות מטאפיסית שלא נתפסת בחושים. לכן, החלטת ניוטון שכמות החומר של כוכב משתקפת במספר קפלר של הכוכב מאוד מתקבלת על הדעת. בכך לא נאמר שיש מד חומר. א.עצבר

aetzbar

New member
היות ואין לנו יכולת טבעית להבחין בכמות של חומ

והיות ומד חומר לא קיים נשארה האפשרות להשתמש באנרגיית רחיפה של הגופים, ובמהירות הנה נוסחה חדשה המחליפה נוסחה מוכרת אנרגיית תנועה של גוף = אנרגיית רחיפתו * מהירותו בריבוע חלקי 2 א.עצבר

deathcaster

New member
תיקונים

"היות ואין לנו יכולת טבעית להבחין בכמות של חומר"- לך אולי אין, שוב אינך מתכחש לקרינה למרות שאין לך יכולת טבעית להבחין בה. "היות ומד חומר לא קיים"- קיים, אתה מתכחש לקיומו, זו בעיה פסיכולוגית, לא פיזיקאלית. אנרגיית תנועה של גוף = אנרגיית רחיפתו * מהירותו בריבוע חלקי 2"- כלומר: אנרגיה = אנרגיה כפול מהירות בריבוע חלקי 2? מהירות כפול אנרגיה אינה שווה אנרגיה. שוב, בורות מדהימה בהבנה בסיסית של יחידות מידה. יוצא שיחידות המידה של "אנרגיית הרחיפה שלך" הן יחידות של מסה, יחידות של צורה אחת של מדידת כמות חומר. אולי יש לך בעיה עם המושג מסה? כמו שיש לך בעיה עם המספר פאי? ועולה בך הצורך להמציא מילים חדשות רק כדי למשוך תשומת לב? האם כאן שורש הבעיה?

deathcaster

New member
תגובה

כפי שכתבתי קודם לכן, כל מה שאכתוב כאן, לא יעזור, לכן הצעתי, צא ולמד. ואם תכתוב שכבר למדת, אכתוב שלא למדת מספיק או שלא למדת נכון

aetzbar

New member
אתה משתמש במד אנרגיית רחיפה

לכן אתה נמנע מלצרף תרשים לכן אתה נמנע מלצרף תיאור של תהליך המדידה. אתה יודע שאין מד חומר, אבל ידיעה זו התגלתה לך בעקבות הדיון הזה קשה לך להשלים עם ידיעה זו, אני יודע זו אינה הידיעה החדשה היחידה יש עוד הרבה חידושים סבלנות א.עצבר

ה-ל-לו-יה!

יש מישהו בצד השני! אז הוספנו את החומר כאלמנט כמותי בכל גוף ממשי! יש התחלה של שינוי... אז אם כך, עוד שני דברים קטנים, בתקווה שלא אתבדה: 1. המבנה האטומי אתה טוען לסתירה. האם אתה יודע מה משמעות המילה? איפה יש סתירה בהנחה שיש אטומים, וחלוקה חוזרת ונשנית תביא אותך לסף שמתחתיו לא תוכל לחלק עוד ולהשאר עם אותו ה"חומר"? ושוב, בפעם המי יודע כמה - אם אין אטומים, איך אתה מסביר את התמונות, התופעות, והטכנולוגיות שתלויות בקיומם? הכל קונספירציות? 2. בוא נדבר על מדידת מסה. ראשית, אכן, מרבית "מדי המסה" לא מודדים מסה ישירות, אלא משקל. המשקל קשור למסה לפי הנוסחה F=mg, כאשר הכח שמפעיל ק"ג (מסה) אחד מוגדר להיות קג"כ (משקל = כח) אחד. המשקל אצל הירקן שלך מודד קג"כ ולא ק"ג... אבל הם שקולים. אם אתה טוען שמסה אינה קיימת, רצוי שתסביר איך תופעות אחרות שכוללות בתוכן את ביטוי המסה, ושנבדקו נסיונית, עובדות ללא קיומה.

למעלה