היספסט 30w - מי יודע???

mr dish

New member
היספסט 30w - מי יודע???

אני זקוק לתשובה מוסמכת, איזה גודל צלחת מבטיח קליטה טובה לחבילה הפורטוגזית שבלויין זה. תודה .

ליאורש

New member
במקרה היום דיברתי עם m8m8 בנושא

הוא אומר שרק כשיהיה הלוויין החדש הוא יקלט באזורנו עם 1.8 מטר. אגב - מה עם ה"מפלצת" ששוכבת אצלך על הגג ? אולי "תרים" אותה ? אבל אשתך לא תתנגד ? בטח כל הפורום יתחמם עכשיו.

BlackAdder1976

New member
30W

שלום הלווין הנ"ל נקלט באיזור עם צלחת 180 ו-LNB 0.6 טוב,אבל נקלט בקושי,אם יורד גשם יש סבירות מאוד גבוהה שתאבד את התמונה. לגבי הלווין החדש,אז לפי האתר של החברה הוא אמור להיקלט כאן עם צלחת 150,בכל מקרה הוא יהיה הרבה יותר חזק מהישנים אז יהיה אפשר לקלוט אותו גם בגשם עם צלחת 180,נחיה ונראה.... להתראות

BlackAdder1976

New member
30W

שלום הלווין הנ"ל נקלט באיזור עם צלחת 180 ו-LNB 0.6 טוב,אבל נקלט בקושי,אם יורד גשם יש סבירות מאוד גבוהה שתאבד את התמונה. לגבי הלווין החדש,אז לפי האתר של החברה הוא אמור להיקלט כאן עם צלחת 150,בכל מקרה הוא יהיה הרבה יותר חזק מהישנים אז יהיה אפשר לקלוט אותו גם בגשם עם צלחת 180,נחיה ונראה.... להתראות

m8m8

New member
BLACK ADDER 1976

הי הלויון HISPASAT 1C ניקלט בקושי עם 1.8M קצת גשם ורוח אין קליטה 2-HISPASAT 1D לא תשדר באלומת לישראל הלויון אהיה חזק ואני לא יודע עד כמה 3=הלוין בדרך ל 24.5 W הוא ימשיך לעלות ל EAST ויתחיל ב IOT בי

m8m8

New member
עוד צלחות

במקרה הגרועה אני שם 3.5 M רשת לכל קשת מה עם RSA OR HERO .

למעלה