היסטריה

היסטריה

כבר קרו מקרים שהרגשתי נוכחות כשהייתי לבד, אך מעולם לא פחדתי או נבהלתי. פשוט ידעתי שמישהו נמצא איתי. לא תמי הרגשה נוחה, אבל בטח שלא מפחידה. היום בלילה (סביבות 3:30) ישבתי לי כמו עכשיו, מול המחשב, ופתאום הרגשתי נוכחות. אוקיי, הגיוני. אבל לאט לאט נכנס בי מן פחד שזו לא הנוכחות שאני רגילה להרגיש.. משום מה זאת הפחידה אותי וגרמה לי להתקשר לחבר ולצרוח לו בהיסטריה, כשהגעתי להיכן שהיה גם בכיתי מפחד והיסטריה והמשכתי לרעוד עוד כחצי שעה. לא חוויתי מעולם דבר כזה. מה זה אומר? ישות רעה? סתם הכנסתי את עצמי לפאניקה? מה הסיכויים, שהרי כפי שאמרתי, כבר הרגשתי נוכחויות? יכול להיות שמשהו קרה למישהו קרוב אלי (וזה בטח יוודע לי רק בבוקר, למרות שאני מרגישה את זה עכשיו)?
 
אגב

חזרתי הביתה, עם החבר, אני עדיין לא מרגישה בנוח, אבל לא כמו קודם. סתם שאריות אנרגיה שלילית בחדר, היישות כבר לא נמצאת
 

.m

New member
קחי נשימה עמוקה ../images/Emo13.gif

כמו שראית, את מצליחה להבדיל בין ישויות אנרגטיות חיוביות (תחושה שיש מישהו בחדר) לבין ישויות שליליות (פחד). תסמכי על עצמך
. בפעם הבאה שיש איתך משהו בחדר, ואת מרגישה מאוד לא בנח, נסי פשוט לבקש ממנו ללכת. ככה פשוט. זה בד"כ עובד. כמו כן, אמליץ לך להדליק נר. נרות מתעלים דרך הלהבה שלהם אנריות (למשל - עשן שחור יצביע על תיעול אנרגיה שלילית, עשן לבן יצביע על תיעול אנרגיה דחוסה...) את שאריות האנרגיה שלילית שיש בחדרך עכשיו ניתן לטהר בעזרת קטורת: הבעירי מקל קטורת, ועברי סביב כל הפתחים (דלתות וחלונות), ואז השאירי אותו לבעור עד תומו.
mai
 
תודה רבה

עכשיו התעוררתי (כן, כן, חזירת שינה) והכל בסדר. חשבתי על נרות וקטורת, אבל הכל נגמר לי, כשאגיע לחנות בה אני עובדת (חנות מיסטיקה) אקח לי מלאי :)
 

.m

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

באיזו חנות מיסטיקה את עובדת? (אם מותר לשאול)
mai
 
מכיר אותה?!

אני לא מביהנ את זה.. אנשים שהם אילתיים כל חייהם, יצורים-שורצי-קניון, מעוותים את הפרצוף כשאני עונה "אסטרא". לא היה בנאדם אחד, אי פעם, שאמר "אהה אסטרא? איזה כיף זה בטח" או משהו כזה שמראה שהוא מכיר ואז אני באה לפה, ואתה, מאיפשהו במרכז, פתאום מכיר אותה! אין לך מושג כמה אני אוהבת אותך!
 

Dark faith

New member
חחח...אני לקוחה קבועה שלכם...

כל פעם שאנחנו יורדים לאילת...(שזה המון- אחותי גרה שם...)...אנחנו קונים ממכם סטוקים של כל מיני דברים
 

I am a freak

New member
ממש עושה לי חשק לרדת לאילת-

רק לראות את החנות המדוברת ולחזור
 
למעלה