היסטריה!!!!

RotemY

New member
היסטריה!!!!

טוב אז מכיון שנפל בכבודי לקבללידי את "שוקולד" בחישגוז (כן כן, אני קיבלתי ת´דיסק האחרון) אז החלטתי לגלות לכם סוד: זה הדבר הכי טוב שקרה להליקון הקייץ הזה!!! בקיצור. רוצו לחנויות בשנייה שזה יוצא!! וכדי לחמם לחם ת´אוזניים, אני אספר לכם מה כולל האוסף: 1. Mary J. Blige - Family Affair 2. Ms. Dynamaite - It Takea More 3. Saian Supa Crew - Angela 4. Ludccris feat. Nate Dogg - Area Codes 5. Erick Sermon feat. Marvin Gaye - Music 6. Nelly feat. City Spud - Ride Wit Me 7. Wyclef Jean feat. Canibus - Gone Till November 8. Common - The Light 9. Eve - Who´s That Girl (C.l.A.S.Mix) 10. RZA (Bobby Digital) feat. Method Man - The Rhumba 11. Aaliyah - More Then A Woman 12. Bilal - Fest Lane 13. City High feat. Eve - Caramel 14. Damian Marley feat. Stephen Marley & Yami Bolo - still Searchin´ 15. Erykah Badu - Bag Lady 16. Jill scott - Gettin´ In The Way 17. India.Arue - Brown Skin 18. D´Angelo - Untitled (How Does It Feel) מקווה שתהנו!! אני מאוד!!!!!!!!!

BoR|S

New member
להרגע!

עכשיו אחרי שסיימת להתלהב שזכית בדיסק (ואוו, אפשר לשתות את הזיעה שלך?), תרגעי קצת, תקחי קצת אוויר, תפעילי את המזגן, תשתי משהו קר, ותשתקי... אישית אני לא הייתי מכתיר דיסק שכולל הרבה דברים ישנים כהדבר הכי טוב שקרה להליקון הקיץ הזה, אני אישית הייתי ביינתיים מכתיר את Personal Journals של Sage Francis כדבר שכזה, עכשיו אני מלא ציפיה שהליקון יחליטו לייבא דברים כמו Atmosphere, Jedi Mind Tricks וכדומה... אהה ועוד דבר, אולי במקום סתם לכתוב לנו את הפלייליסט של הדיסק, אולי תספרי קצת על כל שיר?

RiRo

New member
בן אדם למה לרדת עליה?

מה היא כבר עשתה לך ? אתה סתם מגיל..... :) אבל באמת לא נימוסי :) וכמה אנשים באמת מכירים את SAGE FRANCIS ATMOSPHERE JEDI MIND TRICKS בפורום ולא את האמינם האחרון..... PZ

חחחחחחחח.... מגיל

ואגב בקשר לאטמוספיר יש פריסטייל שלהם שהורדתי לפני כמה זמן באורך של 13 - 14 דקות משהו ממש נחמד מומלץ למי שאוהב לשמוע אותם

RotemY

New member
חח תרגע ילד

מה אתה חושב שאני עובדת אצלך?? שאני גם יכתוב לך תגובה על כל שיר ושיר?? במילא מה זה משנה?? כל אחד והטעם שלו.

BoR|S

New member
ילד הא?

אם היית עובדת אצלי הייתי מפטר אותך... ולי את לא צריכה לכתוב תגובה על כל שיר, פשוט כאשר את ממליצה על דיסק אבל לא מסבירה בגרוש על הדיסק, ורק נותנת פלייליסט, זה קצת... דבילי... ואגב, הדיסק הזה בחניות כבר כמה זמן? חודש? פחות או יותר... אל תתני למדבקה מאחורה "פרומו לא למכירה" לבלבל אותך, יש לי דיסק כזה של אמינם, קיבלתי אותו 8 ימים אחרי שהוא יצא לחנויות...

למעלה