היסטרוסקופיה

riki2408

New member
היסטרוסקופיה

היי אני אחרי גרידה שניה ,הראשונה היתה בשל מום בשבוע 14 והשנייה בשל הפסקת הדופק.מאחר והרופא פוריות הישראלי שלי המליץ לי על היסטרוסקופיה אני אמורה לעבור זאת ביום שלישי הבא..העניין שאני גרה בשוויץ ופה עושים היסטרוסקופיה בהרדמה כללית ,על מנת שאם מוציאים משהו אז על הדרך מנתחים ומוצאים וגם בגלל שלטענת הרופא למי שלא ילדה בעבר זה כואב יותר ממי שילדה ולכן הוא המליץ על כך. אני מפחדת מאחר ובישראל עושים זאת ללא הרדמה..האם מישהי נתקלה בדבר כזה? תודה

nhrc3

New member
תשובה

עשיתי היסטרו אבחנתית בלי הרדמה וניתוחית עם הרדמה.
האבחנתית ממש לא כאבה אבל מקסימום תרוויחי שינה ממש טובה, לא נשמע לי נורא :)

riki2408

New member
מעצבן אותי שהם דוחפים את ההרדמה ללא צורך

יכול להיות שהרחם תקין לחלוטין ,אז נראה לי מיותר..לא?

nhrc3

New member
עקרונית כן אבל...

אני מבינה את חוסר הרצון בהרדמה וזה היה הדבר שהכי הלחיץ אותי לפני הניתוח שלי. בדיעבד זה היה שטויות וישנתי מעולה :)
אם זה עד כדי כך מעצבן אותך אנחנו בעידן טיסות הלואו קוסט... את יכולה לטוס לפה ולעשות פרטי ב 900 ש"ח אצל מנתח מומלץ

WaitingForIt

New member
הוא הציע לעשות אבחנתית או ניתוחית?

הרופא שלי בגרמניה נתן לי 2 אופציות: 1. ניתוחית בבית חולים בהרדמה מלאה. יתרון: בחינם כי קופת החולים משלמת על זה. 2. אבחנתית אצלו במרפאה בלי הרדמה. חסרון: 150 יורו. בחרתי באפשרות 2 :) את בטוחה שלא הציעו לך גם ככה?

התנסתי בשתיהן.

אבחנתית ללא הרדמה- היה ממש לא נעים על גבול הכאב.
ניתוחית- הרדמה מלאה.
היתרון במה שמציאים לך הוא שבפעם אחת את מסיימת.
החסרון שאם ואין צורך לטפל, סתם הדרימו אותך.
הרדמה אולי נשמעת כיף יותר אבל לא חושבת שהייתי בוחרת בזה אם היו נותנים
לי אפשרות בחירה. למרות חוסר הנוחות שבבדיקה.

riki2408

New member
היי בנות,המשך

תודה.. אז ככה ,הלכתי לרופא מומחה בבית החולים וזה מה שהוא הציע לי ,אבחנתית ואם יהיה צורך ניתוחית באותה בדיקה,הסיבה לטענתו היא שזה מאוד כואב למי שלא ילדה..התייעצתי עם בר חווה ,אמר שלדעתו תקין.העניין שאני לא יכולה לטוס לישראל כי אני עובדת ואני מתכננת החזרת מוקפאים אחרי הבדיקה.אגב מישהי התנסתה בזה ? החזרת מוקפאים באותו סבב של ההיסטרוסקופיה ? אני מתארת לעצמי שאם זה יהיה ניתוחי אז אצטרך להמתין ואם רק אבחנתית זה אפשרי...

היא321

New member
עשיתי ללא הרדמה

וזה כאב לי בטירוף. לא הייתי עושה את זה שוב ללא הרדמה.

nhrc3

New member
עשיתי היסטו אבחנתית בלי הרדמה

לא יודעת אם זה נובעת מרגישות אישית או ממיומנות רופא אבל עשיתי היסטרו אבחנתית בלי הרדמה. היה ממש בקטנה, היו לי הזרעות כואבות יותר.
לפי התגובות פה מבינה שזה לא תמיד המקרה

היסטרוסקופיה אבחנתית

עברתי מספר פעמים, תמיד בלי הרדמה, ובפעם הראשונה זה גם היה לפני שילדתי. לא כאב בכלל. מקסימום קצת אי נוחות בבטן התחתונה כשמכניסים את המים, זהו.

למעלה