היסטרוסקופיה

היסטרוסקופיה

אז אחרי שהתאוששתי קצת מעוד שלילי, שדווקא הפעם לא יודעת למה הייתי בטוחה שזה כן הלך, ואז בוום עוד שלילי בפרצוף!!
אחרי שלוש החזרות ושתי שאיבות אני חושבת שהגיע הזמן שאעשה היסטרוסקופיה, בצילום רחם שנה שעברה גילו חסימת חצוצרות וישר עברתי לIVF, ולא יודעת למה אני מוטרדת שאולי יש לי עוד משהו בנוסף לחסימה כי למה אני לא נקלטת? יש לי ביציות, יש לי הפריות באיכויות טובות מאוד.
ניסיתי לקבוע פגישה עם הרופא לא ממש הלך לי, באז בטלפון דיברתי איתו ככה בחפיף וביקשתי ממנו היסטרוסקופיה, אמר לי להתקשר להודיע כשאקבל מחזור כדי שיקבעו לי תור. מעבר לזה הוא לא הסביר לי על המהלך.

למי שעשה היסטרו, ספרו לי קצת איך הולך, באיזה יום של המחזור עושים, האם אפשר לעשות החזרת מוקפאים בחודש הזה או בחודש הבא לאחריו, והאם מישהי עשתה את זה בעמק בעפולה ויכולה להגיד לי אם זה נעשה ע"י ד"ר גיסלביץ או וייס...?האם אפשר לשלב עם זה פיפל?

משגע אותי שהרופאים שלי לא מעלים לבד רעיונות, ומשנים קצת פרוטוקול, אני לא מרגישה שהם משתדלים, אני לבד צריכה להציע להם את הרעיונות!!

טוליתי

New member
מחכה
,

מצטערת על השלילי
.
אפשר לשלב היסטרו' ביחד עם פיפל. לרוב מבצעים בין ימים 7 ל-10 לווסת. אפשר להחזיר מוקפאים באותו החודש ממש ואפילו לעבור סטימולציה ושאיבה.
מאחלת שהרעיון שלך יביא את התוצאה המיוחלת
. מעבר לכך, חשוב לוודא גם ב-US תלת ממד שהחצוצרה אינה מפרישה נוזלים, ואם כן, ייתכן והיא אחראית על בעיית ההשתרשות במקרה שלך. אם כן, צריך להתייעץ עם רופא לגבי כריתה של החצוצרה החסומה, בכדי להגדיל את הסיכויים. נשמע נורא,ף אבל לפעמים זה הפתרון.
&nbsp

הייי מחכה לנס...

מצטערת לשמוע על השלילי...
לגבי היסטרסקופיה...
עשית בחודש פברואר בעמק אצל ד"ר וייס, הבדיקה נעשתה ביום מחזור 11 אם אני לא טועה, הבדיקה ארכה לכל היותר שלוש דקות. הרגשתי לחץ בלבד בבטן תחתונה ולא היו כאבים. ד"ר וייס להפתעתי היה מאוד נחמד ותוך כדי הבדיקה הוא הסביר לי על גבי המסך מה הוא רואה.
לא יודעת לענות לך לגבי פיפל...ביחידה בבית חולים העמק לא מבצעים טיפול באותו חודש אלא בחודש העוקב...
לגבי רעיונות.... נראה לי... שאם זה תחילת הדרך אין הרבה מקום ליצרתיות... היצירתיות מגיעה בעיקר אחרי מספר ניסיונות לא מוצלחים...בכל מקרה את יכולה לקבוע תור לאחד הרופאים ובפגישה איתו להגיד לו את זה ותראי אם יהיה צורך בשינוי הם ישנו...

למעלה