``הינני כאן``

remezh

New member
``הינני כאן``

השיר במקור -בלשון זכר ,לצורך העניין ,הפכתי אותו ללשון נקבה.(למרות שזה כבר לא מתחרז כמו שצריך,אבל המטרה מקדשת את האמצעים) אני הולכת אליך כל ימי אני הולכת אליך מסונוור האבנים פוצעות את כפותי אבל אני איני מרגישה דבר אני חוזרת בארץ לא זרועה מושיטה ידי ללטוף את שערך הינני כאן אך כמו ``יונה פצועה`` אני נופלת תמיד מול שערך.... הינני כאן כמו ציפורים חדות הינני כאן מביטה מין הגדות הינני כאן כמו אבן בגדר כמו סלע כמו באר אני האישה אשר תמיד ,חוזרת ,חוזרת אני חוזרת באלף גילגולים אני נזיר,בת מלך וקבצן ובלילות בבכות השועלים אני חולמת וערה בך ,בו בזמן אני רואה אותך הרחוקה כמו נסיך שבוי במגדלים בין סורגים יושבת ומחכה אלוהים.... הא אלוהים חיים!!!!! הינני כאן..... ואתה חיכית כמו האבנים, וכמו הבור להלך במידבר שריפות רבות נשפו אותך פנים שקיעות כבדות,נשקו אותך צוואר. אך ראיתך יושב ומצפה ובעניך אור ועצב רב כך לקיחתיך איתי אל ``החופה`` היחף ,עם כתר של זהב.... הינני כאן כמו ציפורים חדות הינני כאן מביטה מין הגדות הינני כאן כמו אבן בגדר , כמו סלע כמו באר אני האישה אשר תמיד , חוזרת,חוזרת. ``יהורם גאון`` אז חזרתי ,מאיפה חזרתי?,מה זה משנה ... העיקר שחזרתי. רמז

למעלה