הינה פאנפיק

• פותח הנושא o.h
  • פורסם בתאריך

o.h

New member
הינה פאנפיק

אהה, התחלה של פאנפיק... אני אמשיך לכתוב מחר, אני פשוט מאוד עייפה ואני צריכה לקום ב-8:00 מחר. וזה לא כל הפרק. ואני מאוד מאוד מצטערת על הבורות אבל מישהו יכול להגיד לי אם פאנפיק זה מהמילה פאן- מעריץ או פאן- כיף. טוב אני צריכה להתקלח ולישון
נ.ב אם למישהו יש רעיון לשם אני אשמח לקבל הצעות ליליה טוב
או<פ>יר

Nagini Potter

New member
טוב, כמה דברים.....

א. פאפיק יפה! שפה טובה, וגם הדמויות. גרייט ג´וב, סיס! ב. אין לי מושג אם פאנפיק זה כיף או מעריץ, אני מניחה שמעריץ אבל... לכי תדעי..... ג. יש קשר בין שון פיט לבראד פיט (קוראים לו שון בכלל? אני גרועה בשמות...) בראד פיט הכוסוווווווווון!!!!!! ד. אי אפשר לתת לך שמות, כי אנחנו עוד לא יודעים על מה מסופר..... ה. מה עוד רציתי? שכחתי כבר. ו. אה, נזכרתי, אם בקללה הזאתי (שכחתי ת´שם.... אני גרועה בשמות...) הורגים כל מי שנמצא במרחק רדיוס מאה משהו (זה היה מאה? גם במספרים אני גרועה.....) אז גם מי שמטיל את הקללה מת? או שזו קללה ארוכת טווח? ^_^ תמשיכי לכתוב, נשמע מעניין! Nagini Potter אין דבר העומד בפני הרצון, אבל אם הדבר לא עומד, לא יעזור לרצות..... המבין יבין

o.h

New member
אוקיי

דבר ראשון רציתי להגיד תודה תשובות: * הקללה הורגת גם את הקוסם שעשה אותה, אני לא כתבתי את זה? * לא נורא בקשר לשם יכול להיות שעליתי על אחד. * שון הוא הבן שיהיה לי ולבראד´וש (אחרי שנתחתן), למרות שלשנינו אין שער שחור או עיניים כחולות. ודבר אחרון- היו לי כמה רעיונות לכסף בשבילך (למרות שכבר בחרת) ואין לי מושג איך מנקדים פה. פוזות, שמונקים, צריחבשים, גלומפרים, בקשלים, מנקות (MANKOT) או<פ>יר

לגבי השאלה שלך:

נראה לי שזה מלשון מעריצים. כי זה בסך הכל סיפורים שמעריצים כותבים... ולגבי הפאנפיק שלך-נחמד מאוד. הפרק טיפה קצר לדעתי אבל זה ממש לא משנה... וחוצמזה- החלק עם האלה ששכחתי איך קוראים להם מושפע מהמצב בזמן האחרון(יעני הפיגועים)
s@me @ne

S.Riddle

New member
חמוד ביותר!

מחכה להמשך! ועוד משהו: תנסי להאריך קצת את הפרק, הוא די קצר. ^^

S.Riddle

New member
איך קוראים לסיפור? ולפרק?

ואפשר לשים אותו באתרי הקט?

S.tal

New member
חמוד!

בינתיים הוא ממש יפה, אבל הוא קצת קצר..., אז תמשיכי לכתוב!

למעלה