הינה זה בא...

הינה זה בא...../images/Emo28.gif

טוב רק רציתי להגיד שאני ממש
מתרגשת מזה שקיץ נוסף מתקרב... איזה כיף לראות את התנועה הזו גדלה משנה לשנה
, לראות את כל החניכים שהיו (לפעמים קצת מעצבנים
- סתאאאם) עכשיו מדריכים!
איזב כיף כל שנה לראות את זה בא
, את ההתרגשות שאני כבר מרגישה בתוכי לקראת הקיץ. חבר'ה בשנים האחרונות הכפלנו ושילשנו את חניכי מחנה הקיץ, אין ספק שדבר כזה לא היה מצליח להתרחש ללא כל המדריכים המעולים שליוו וילוו את המחנה המדהים הזה
. עכשיו אני מבקשת מכם לעצום את העניים
לדמיין ירוק, ירוק...
לדמיין רגע של שקט ושורה ענקית של ילדים עושים ספירלה
לפני קבלת השבת...
ואאו אין לי מילים לתאר את התחושה הנהדרת הזו של קהילה שותפה ילדים, בוגרים מדריכות ומדריכים...
אז כפי שהבנתם אני ממש מתרגשת לראות את כולם שוב בחולצות החווי"ה
לעוד קיץ שאחריו תשאר רק האווירה של איזה מזל ש"גם אני הייתי שם הייתי שם בחווי"ה וגם אני אחזור לשם אחזור לשם לחווי"ה"
כחניך וכמדריך - יש לנו (אני אומרת לנו כי גם אני אם תאמינו או לא הייתי פעם חניכיה
) הזכות להעביר לחניכים שלנו ולילדים נוספים את החוויה המשמעותית ביותר שאנחנו חווינו בקיצים שלנו כחניכים, עכשיו מדריכים ואז שוב חניכים בחווי"ה רק משלנו ובשבילנו
. אוהבת
את כולם ונתראה בסופ"ש הכנה לחווי"ה. מתה עליכם רעל בעניים
מורל בלחיים
מי שלא שם לא קיים (סתאאם... או שלא... )
רינת (כן וגם אני אם לא הבנתם יהיה שם... חשבתם שתתחמקו ממני? אז זהו שלא .. כמו שנוער תל"ם רודף אותי כל חיי ובכל נפשי כך אני את נוער תל"ם)

yuvalberger

New member
../images/Emo6.gifיש!!!!!!!!!!1

חוויה מגיעה!!!! צפניה אני ממש שמח ומופתע(
) שתהיי!!!!!! יובל!!!! נ.ב. השבוע גיליתי שאחד הסטודנטים שעוזר לי עם השיעורים בבצפר היה חניך הנוער תל"ם ואת הדרכת אותו! קצת מצחיק כי הוא בן 26 וזה אומר ש....... לא משנה!

כן זה בדיוק מה שזה אומר..../images/Emo10.gif

ואני עדיין מתרגשת מחווי"ה מה אתה אומר על זה?
נו איפה כל המתרגשים
עוד שנייה אני מתפוצצת מגעגועים הקובה
הקובה... פלי פליי פלו.. אווסטה...איני מיני סלומיני... איני מיני גאסט אה מיניט.. אה קקרקה קקקרקה קה.. תתתתת תל"ם..מממממה מקום ראשון... תל"ם אימפריה עשו כפיים בבקשה.
..תל"ם בשמיים עשו כפיים פעמיים... תל"ם אגדה עשו כפיים כפול ארבע...
טוב אני אפסיק... אילו החניך היה יודע מה זו מה זו חווי"ה - היה שמח שמח
ורוקד שמח ורוקד מאה עשרים שנה... אוהבת שוב רינת

ואו צפניה אין לך מושג מה גרמת לי להבין עכשיו!

את פשוט כל כך עשית לי חשק עכשיו להדריך ולהיות שוב בחוויה שאני מבלה בה כבר חמש שנים ובקרוב שש! לא היה לי קיץ בחיי כבוגרת שבו לא חיכיתי לחוויה וזה לא עבר מהר כמו טיל!!!!!!!! אז הנה אני ניצבת מול זה שוב והרצון מתחיל לחזור.. תודה וחיים טובים לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתה לראות אותך בובה...../images/Emo24.gif

ואת כל הבובקים
ובובקות
שאני כלכך אוהבת ונהנת לבלות איתם קיץ אחרי קיץ
, חווי"ה אחרי חווי"ה
נשימה אחרי נשמה
... הולך להיות קיץ פשוט מ צ ו י ן
אני כבר רואה את זה. ושוב- תל"ם אגדה עשו כפיים כפול ארבע אוהבת שוב רינת(המתלהבת משהו...
)

noam tapuzy

New member
צריך להמציא להרגשה הזאת שם!

יהיה הכי כיף בעולם...אני כבר מריח את הדשא הירוק..אח אח חוויה חוויה..
רק צריך לעבור את הבגרויות ואנחנו שם

למעלה