הפכנו את הפורום לפורום "הכה את המומחה"
מ מתבוננת מהשחקים New member 7/7/06 #48 גם אם נהיה בני 77, גם אם תשוב התקופה הרעה, שני כוכבים תמיד יאירו אלינו ... עברנו למירי מסיקה
O offנועה New member 7/7/06 #49 עברנו למירי מסיקה ועזבנו את דובילבול. אולי יש לו עוד תמונה בשבילנו? תשאלי אותו...
נ נוAה של הים New member 8/7/06 #65 אני מאוד אוהבת שצצים פה כינויים שאין להם כמעט קשר לפורום, וקובעים לאחרים מה לעשות פה.. אם לא מוצא חן בעיניך - תדלגי.
אני מאוד אוהבת שצצים פה כינויים שאין להם כמעט קשר לפורום, וקובעים לאחרים מה לעשות פה.. אם לא מוצא חן בעיניך - תדלגי.
N Naughty Girl1 New member 8/7/06 #66 איך את קובעת שאין לי קשר לפורום ? זה שאני לא כותבת אומר שאני לא נמצאת?
נ נוAה של הים New member 8/7/06 #67 את בניהול הפורום? ../images/Emo12.gif כל עוד את לא, אין לך שום זכות להגיד לאחרים על מה לדון פה. זה התפקיד של ההנהלה. אם זה מפריע לך, יש צורה פחות מעליבה ובוטה לומר את זה. אם זה לא עף, כנראה שזה לא חורג מהכללים ולא מפריע.
את בניהול הפורום? ../images/Emo12.gif כל עוד את לא, אין לך שום זכות להגיד לאחרים על מה לדון פה. זה התפקיד של ההנהלה. אם זה מפריע לך, יש צורה פחות מעליבה ובוטה לומר את זה. אם זה לא עף, כנראה שזה לא חורג מהכללים ולא מפריע.
O offנועה New member 8/7/06 #68 תזקירי לנו מי את???!!!../images/Emo12.gif מכור אהבה רוצה לתפוס זיון אם השיחה שלנו משעממת לך... תעשי משהו באמת פרודוקטיבי עם הזמן שלך!
תזקירי לנו מי את???!!!../images/Emo12.gif מכור אהבה רוצה לתפוס זיון אם השיחה שלנו משעממת לך... תעשי משהו באמת פרודוקטיבי עם הזמן שלך!