הינה איזכור קטן.....

o n o f f

New member
הינה איזכור קטן.....

בפנאי פלוס ניפרדו השבוע מטלעד וסקרו את ההיסטוריה של הזכיינית ולא שכחו לציין את ההתעלויות בתיקים.... 1994. "הסדרה "תיקים באפלה" מתחילה להיות משודרת בטלעד. מחלקת הרכש של הזכיינית הירושלמית תמיד הצטיינה בהבאת סדרות מוצלחות מארצות הברית. הבעיה היתה שמחלקת התוכניות של הזכיינית נהגה להתעלל בשעת השידור של הסדרות הזרות, לדלג על פרקים ולקטוע עונות באיבן. כאן נולד המונח "טלעוד", שמתייחס לנוהג הזה של הזכיינית, נוהג שהשתמר אצלה עד לשבוע השידורים האחרון, והצליח לזלוג גם לגופי שידור אחרים." אבל היי טלעד עדיין זאת שהביאה את תיקים....אז עדיין יש כבו...גם אם היא הוציאה לנו את המיץ בדרך.....

aerynsun

New member
לא. אין לי כבוד אליהם

ההתעללות היתה יותר מדי קשה בכדי לסלוח. והכי נורא זה שהם ממשיכים באותו מנהג לגבי 'עמוק באדמה' , 'אליאס' ועוד כמה וכמה תוכניות רכש. הייתי רוצה שערוץ שלוש או ערוץ 10 (למרות שב1994 לא היה ערוץ 10) אולי אפילו ערוץ אחד היו רוכשים אותה. המרובעות של ערוץ אחד היתה יכולה לסדר לנו שעה נוחה ומסודרת של תיקים. אם זה היה בערוץ שלוש בכלל היה כיף, כי היו שידורים חוזרים. אני לא סולחת לטלעד אף פעם!!!

RR AA ZZ

New member
תראו זה היה נחמד אם...

AXN היו קונים זכויות שידור לכל 9 העונות ולא ל3. אבל מה לעשות יש רק ערוץ אחד מסוג זה...

o n o f f

New member
לא במכלול עדיף yes

במיוחד עכשיו כשאין תיקים...מי יודע אולי יס תרכוש את העונות של תיקים.... כמו ששכרה את הבית הלבן...

Gilliana

New member
מצטרפת אליך

טלעד פשוט התעללו בנו באופן הנוראי ביותר, שלא לדבר על המנהג המגונה של לקטוע את הפרק עם החדשות. איפה נשמע כדבר הזה??? שום סליחה!

o n o f f

New member
היי אני מסכימה עם כולכם אבל....

קצת פיספסתם את הנקודה...אז אני אסביר: הכצבה הייתה על אבני דרך בהיסטוריה של טלעד, והשידור הראשון של תיקים הייתה אבן דרך בפני עצמה....ולכן הבאת את הכתבה...עכשיו תיקים היא גם אבן דרך אצלנו

למעלה