הימלאיה

• פותח הנושא Yev
  • פורסם בתאריך

Yev

New member
הימלאיה

יש מנזרים או מקומות לימוד לאומניות לחימה, באזור ההימלאיה? ואיזה עלות זה כרוך? יש תנאי קבלה או משהו? בתודה מראש.

bennyTKD

New member
עוזר להקפיץ

בשביל להקפיץ הודעה אתה צריך שיהיה תוכן באורך מינימלי להודעה שלך. (למשל יכולת לספר פה בנתיים למה אתה נוסע להימלאיה, או למה אתה רוצה ללמוד במינזר)

Yev

New member
הסיבה... ../images/Emo13.gif

מממ.. למדתי ג'ודו תחרותי 7 שנים, הייתי סגן אלוף ישראל(כשהייתי קטן), כעקרון דיי מזמן אני לא מתאמן,כרגע עומד לפני הגיוס. אזור ההימלאיה קוסם לי, כבר מזמן רציתי לטייל שמה,ואפילו מוכן לגור שמה זמן מה,להתנתק מהכול, אבל מעדיף לשלב זאת אם לימוד אומנות לחימה ו/או התפתחות רוחנית. אני עוסק גם בנושאי מיסטיקה ורוחניות, ולמדתי קצת רפואה אלטרנטיבית. ותודה על ההסבר...

nitzano

New member
אל תשכח לקחת בקבוק חמצן

שלא יגמר לך האויר שם למעלה

Yev

New member
ו... ../images/Emo13.gif

וחוץ מחמצן גדול LIFEPACK12 ומדבקות לקוצב, ערכת אינטובציה, ערכת קריקו וערכת קוניו, כלור לטיהור מים, שוקר נטען פצמ"ר ומצלמצה קריליאנית.... עוד משהו...
ועכשיו אפשר שמישהו יענה על זה באופן רציני... ?
נ.ב: אני נכנס לפורום הזה, עוד בתקופה שהוה היה ב IOL(ככה קראו לזה אז? לא), ומדי פעם תוקע פה הודעות שלי, אחד החסרונות של הפורום הזה והיתרון במקביל, זה מסוגי האנשים שיש פה, לא משנה על איזה נושא מדברים, תמיד זה יסטה למשהו אחר...
דימיוני ומפולץ(על הצדדים הטובים והרעים של זה...
) נ.ב2: זה היה בין השאר בשביל להקפיץ שוב את ההודעה...

שכחת ג'ל לכפות.... + תשובה../images/Emo26.gif

קודם כל - תשובה: אין לי מושג. עם-זאת, לא הייתי כל-כך אופטימי במקומך - גם אם תמצא איזה משהו אקראי, זה לא נראה לי המקום לחפש אומנויות לחימה... הודו ונפאל זה לא בדיוק המקומות הקלאסים למצוא כאלה דברים.. הם יותר שנטי-שנטי... פיס-מן!... בקיצור - אני מניח שדי בקלות תמצא מקומות ליוגה, וויפסאנה, מדיטציות וכאלה. לגבי מכות - נסה יותר בכיוון של סין/תאילנד/יפן...

למעלה