הימין האמיתי :

sharonhaimov16

New member
לא, אתה הניאו-נאצים האמיתיים.

זה כמובן כבר ידוע זמן רב, אחרי שחבריכם הפיצו תעמולה אנטישמית בפורום הליכוד, וקראו לשואה חוזרת ביהודי אשכנז, והצדיקו את מעשי היטלר.

האחים ש'ך אתמול צעדו במוסקבה. הם

חושבים שצעקות "הייל היטלר" זה הביטוי הנעלה של הפטריוטיות הרוסית (הם שכחו לרגע שהקורבנות הראשונים של ציקלון-B היו דווקא השבויים הרוסים ולא היהודים). כעת הם צועקים נגד "שחורים" אך כאשר יגמרו איתם, קל לנחש מי יהיה בתור.

משקיף25

New member
הדרעק האמיתי

אני מודה ומתוודה, בשבועות האחרונים לא פספסתי אף שידור של הליצן הגזען הזה חיים בן פסחחחחחחחחח. חוץ מזה שאני פורץ בצחוק היסטרי בכל פעם שהליצן פותח את ה"מהדורה" ב- "ברוכככים הבאים לימין האמיתי, שמי חיים בן פסחחחחחח!!", אני גם מתענג על דברי הבלע ומופתע לגלות כמה האיש גזען וחשוך: הוא שונא שחורים, היספאנים, וכל מה שהוא לא לבן... כמה פעמים הוא דיבר על תופעות חברתיות בארה"ב, כשכל פעם הוא אומר: "אפילו הלבנים, האירופאים..." ולהבדיל, בזלזול הוא מבטא: "הכושים, המקסיקנים, ההיספאנים, העולם השלישי". הוא בפרוש אומר: "אמריקה מלאה כושים! והיספאנים! ומקסיקנים! ועוד זבל מהעולם השלישי!" באתר של הJTF, קיימות עשרות משבצות תמונה קטנת שמובילות לכתבות על שחורים, בעיקר פושעים שחורים, עם שמות כמו: "כשלבנים הולכים לבתי ספר ביחד עם שחורים". וכאמור, עוד עשרות כתבות מאוד לא מחמיאות על שחורים, עם תמונות מזלזלות שלהם. בושה!

למעלה