הימים הנוראים

הימים הנוראים

בימים בהם אין מלך של ממש בישראל כל דג-רקק,לובש בגדי מלך. בימים בהם אין כבוד עצמי לבני האדם בישראל כל דמוי-מלך נאחז בקרנות האדבוקט. בימים בהם שר-צבאות מטלפן ראשית לסוכן הבורסה המרכבה – נחנקת ללא דלק,והחייל-מעולף ללא אוכל. בימים בהם אין בושה בישראל הבכיר החרמן זועק כקוזאק נגזל: "סוחטים אותי". אילו בשבילי הימים הנוראים.

Mesarim

Member
בימים בהם ... ../images/Emo9.gif

בימים בהם יש בחירות דמוקרטיות בישראל, נזרק BB לכלבים ובני ישראל המליכו על עצמם את משהו המשתין על BB בקשת. בימים בהם "הבכיר החרמן (BB) זועק כקוזאק נגזל: "סוחטים אותי"", אל מול פני האומה בהאשימו את דוד לוי (במרומז). בימים בהם מתאוששים אזרחי מדינת ישראל מהחנק הכלכלי שהטיל עליה BB, בהרעיפו 9 מיליארד ש"ח על חבריו מהמאיון העליון. בימים בהם "כל דמוי-מלך נאחז בקרנות האדבוקט", ע"ע: BB ופרשת עמדי (רק 100K
). אילו בשבילי ימים נוראים, בהרבה

Mesarim

Member
כולנו מתכוננים ../images/Emo9.gif

יחד עם זאת, חווינו ימים נוראים עם BB וכולנו תקווה שהוא יישאר בפח האשפה של הפוליטיקה הישראלית, עד שהליקוקניקים יכבדו אותו בבעיטה הגונה בעכוזו ויחזירו אותו ל"בואי שרה'לה הולכים"

גל ים..

New member
מסרים עם כל הכבוד...

ביבי לא היה כל כך רשע כמו שאולמרט או שרון או רבין רחמנא לצלן מדברים על רבין הקדוש צריך להגיד מלח מים חמסה כי בשביל השמאל רבין הוא הפרה הקדושה של ההודים,אז תסלח לי כי נורא בא לי להציק לך היום ובעיקר להבין למה שנאתך הגדולה לאיש? הרי ביבי לא החליט שום דבר שלא היה מקובל על שרון,ביבי לא החליט שום דבר שלא היה מקובל על כל הממשלה,וביבי לא פחות רשע מרושע המן מאולמרט או מאחרים שכיהנו כראשי ממשלות. כל אחד ניסה ומנסה בדרכו להביא עלינו פתרון או סיום הסכסוכים כל אחד חושב אחרת זה שלאחד יוצא עקום ולאחר ישר או שאחד אהבו אותו ואחר שנאו זה לא אומר שביבי רשע. בל נשכח כמה העם היה מפולג בימי רבין,כמה ביקשו להתיר את דמו וביקשו להיפרע בו לולא נרצח הפילוג אולי היה גדל,ולולא שרון נכנס לקומה גם הפילוג היה גדל אנשים יש להם זכרון חלש מאוד כי אלוהים נתן לנו את הדבר החשוב ביותר וזה השיכחה על מנת לא לזכור ולא להתייסר יתר על המידה. אך בכל ממשלות ישראל תמיד העם היה מפולג,מעולם העם לא היה מאוחד תחת מטריה אחת ורעיון אחד,לרבין עשו את המוות לבגין עשו את המוות לשרון וגם לאולמרט וכל אחד בתפקידו ובימיו סבל מהעם וגם עשה טעויות וגם עשה דברים טובים.. אבל כל הזמן לשמוע שביבי רע ליהודים וביבי רשע ולעומתו האחרים צדיקים ניראה קצת הזוי ותמוה...ובעיקר מצטערת על אריכות דבריי ידוע לי שאוהב אתה משפטים קצרים אך את האמת יש לומר ואפילו לשנן.

Mesarim

Member
חלאס, יא מציקה ../images/Emo9.gif

תני לעצבן ת'קקטוס היחיד ...

Mesarim

Member
ראית ? באיזו קלות ? ../images/Emo9.gif

איש העולם התחתון לא מפחד, אני בטוח שאתה איתן ברוחך

גל ים..

New member
איזה מוכרת ואיזה קונה...

לא מהיום ידוע שאני אוהבת את מסרים זה מימים ימימה,חוץ מזה ששניכם זה כמו שני תרנגולים ולכן אני זזה הצידה ונותנת לכם בכיף לריב להתווכח,לא אוהבת מריבות ולא אוהבת להיות בין שניכם. שנה טובה וגמר חתימה טובה לשניכם מכל ליבי.

למעלה