הימורי NBA

הימורי NBA

שלום חברים לדעתי היום : - פיניקס לוקחת את גולדן בהפרש של 15 נק - המשחק של לייקרס מול קליבלנד - קובי ואודום טובים מלה ברון - הלייקרס לוקחים - לגבי סן אנטוניו - דטרויט - הכל יכול להיות למרות שיש עדיפות לסן. נא תגובות (איפה אנטי ומלקולם ?????)

לילה קשה....

קב' שרצות כבר ניצחו בפיניקס (סקרמנטו, וושינגטון...), אז אל תהיה כ"כ בטוח בשחיטה. קובי ואודום טובים מלברון? מה עם אילגאוסקאס? גודן? ועדיין אני חושב לייקרס, כי קליב' מתקשה בלי יוז, גם שחקן הגנה מצויין וגם קולע את שלו בדר"כ. אני חושב שהספרס ינצחו, זאת התחושה שלי. נראה אם עד המשחק היא תשתנה. ואני בעד דטרויט, שיהיה ברור.

avm38

New member
שתשתנה אני צריך אנדר פיניקס ודטרויט

מנצחת או מפסידה פחות מ-5 לא איכפת לי חייב אותם לזכיה חייב שיהיה במה לשלוח טוטו

avm38

New member
לכול המעונינים יש שידור של סן

אנטוניו מול דטרויט בספורט 5 בשעה 3:15 לפנות בוקר תיהנו ויאלה דטרוייט להביססססססססססססססססססססססססססססססס אמן

פיניקס

אנטי - תסתכל על תוצאת המשחק הקודמת בין הקבוצות. שלא לדבר על זה שפיניקס חמה בבית. זו דעתי. בכל מקרה לא בכל יום יש לנו באנקרים... אני בעד פיניקס

Upsilon

New member
כמעט בכל מקום שבו ביקרתי ...

ההמלצה על פיניקס - גולדן היא אובר 214. לא יודע ... לי הסטטיסטיקה אומרת משהו אחר .... משהו בסגנון של 208 ... לא שיש הבדל גדול. אבל אני פשוט לא רואה מאיפה כול מביאים את האובר. פיניקס-גולדן 214 - אנדר ! ניחושים : 1 פגיעות : 1 מיכפל ממוצע : 1.8 מיכפל פגיעות : 1.8 מיכפל פיסופוסים : ###

למעלה