הימורי יום חמישי - 3 משחקים.

הימורי יום חמישי - 3 משחקים.

אף אחד עדיין לא פתח? 1. מילווקי - ניו ג'רזי 2. דאלאס - סן אנטוניו 3. מיאמי - לייקרס 3 משחקים קלים יחסית. דאלאס - סן אנטוניו (שידור בESPN ב3 בלילה) זה משחק מעניין מאוד אבל בעקרון לדעתי רוב ההימורים יהיו לטובת הספרס. 1. מילווקי גרועים בחוץ, הנטס 500. בבית וזה יספיק לניצחון לניו ג'רזי. 2. דאלאס בינוניים בחוץ, הספרס מעולים בבית והם מתחממים לאחרונה. ניצחון לסן אנטוניו. 3. הקבוצה הטובה בליגה כרגע(?) מול מיאמי עם המאזן הגרוע בליגה. זה אפילו לא שאק נגד קובי יותר...ניצחון קליל ללייקרס.

שלי

נטס - האריס חוזר ניו גרזי יטיילו דאלאס -נוביצקי וקיד יעצרו את הריצה של הספרס לייקרס- יהיה הרבה יותר צמוד ממה שנראה

פתוח

1) ניו גרזי - מילווקי מילווקי רותחת, רד אחרי סל הנצחון הגדול, ראש בראש עם קבוצה שנאבקת אתם על מקום לפלייאוף. רגע, יש קבוצה במערב מלבד מיאמי שלא נאבקת על מקום בפלייאוף? אפשר לרשום עכשיו מהר-מהר קבוצה לליגה, והיא עדיין יכולה לזכות במקום השישי! בכל מקרה, מילווקי בכושר טוב, אבל התחושה היא שבבית ניו גרזי יכולה לנפק איזה משחק טוב לרפואה מקארטר וגפרסון. ניו גרזי 2) לייקרס - מיאמי וואו, באנקר השנה! לייקרס נותנים בראש 3) הקרב על טקסס בשידור ישיר מחוף לחוף (שני חופים בטקסס כנראה) סא"ס מול הקובנים *מוקש*
לא יודע באמת מי ינצח, כי דאלאס יש לה תכונה כזו להפתיע דווקא כשכבר מתייאשים ממנה? בכל זאת, אלך על הביתיות והכושר הטוב של דאנקן ושות' סן אנטוניו בעוד דרבי קלאסי 2 מ 3 הגיוני

bostonForever

New member
הנה

מילווקי יפרקו להאריס את הרגל וישביתו אותו עד סוף העונה (פנטזי זה דבר משחית). מילווקי לוקחים. דמפיר ישפיל את דאנקן במקבץ גגות מרהיב ויטרוף את כל הריבאונד. דאנקן ייסע לפסיכולוג שלו ויחמיץ את שני המשחקים הבאים. דווין ג'ורג' יזרוק מגבת מהספסל ויורחק, ג'וש האוורד בשיא קריירה ינצח. דאלאס לייקרס מול מיאמי. טוב, זה ממש באנקר. לייקרס בשני רבעים וחצי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לילה קשה ממה שחושבים

מילווקי לא צפויים וניו ג'רזי עוד יותר לא צפויים אבל ווינס וג'פרסון בכושר מצויין ולכן אני הולך על ניצחון של ג'רזי. דאלאסSVסן אנטוניו...חתיכת משחק!!! כייון שאני מאוהב במאנו העונה אז אני מקווה שס.א ינצחו ומאלו ידפוק איזה 40 נק' (מדהים אין פנטזי יכול להשפיע על האהדה
) לייקרס מול מיאמי וזה משחק קשה מאוד לדעתי ולא יפתיע אותי בכלל אם מאמי ינצחו את זה אבל אני בכל זאת אלך עם הקבוצה העדיפה...לייקרס.

cache

New member
הימורי ההנהלה

מילווקי ספרס לייקרס לילה טוב ובהצלחה למכבי מול ראיל

o f r o n

New member
פעם ראשונה שאני מהמר לפי טיפ של ההנהלה

למרות שזה היה בטעות, ראיתי את הטיפ רק אחרי ההימור.

למעלה