הימורי חמישי בNBA: שלושה משחקים:

• פותח הנושא cache
  • פורסם בתאריך
ההימור שלי (אם זה בסדר מבחינתכם)

פשוט לכתוב קבוצה מנצחת ? אני מקווה שזה בסדר מבחינתכם (וכן, אני יודע שכתוב שהחדשים מוזמנים להצטרף
). 1) פילדלפיה - מיאמי . ההימור: מיאמי. וויד בכושר טוב, רק נקווה ששאר החברה יקלעו באחוזים נורמלים. הגיע הזמן ששחקני מיאמי יבינו שהם צריכים לשחק בשביל הסמל. אני לא מבין איך הם לא מתביישים לקבל בראש כל משחק ועוד להסתכל לנו בעיניים. אני יודע מה פיני גרשון היה אומר.... זה הכל בגלל רענן כץ. 2) גולדן סטייט - בולס. ההימור: גולדן סטייט. אני מאוד רוצה ללכת עם הבולס, אבל אני לא יכול להכשיל את עצמי בכוונה. העיר שיקאגו רדופת רוחות, ואני רק מקווה שהקאבס ישנו את זה מתישהו, ואם לא מחר אז בעוד מאה שנה. 3) יוסטון - קליבלנד. ההימור: קליבלנד. אני מעריך את לברון, ולכן אני שואל - מי זה בכלל יוסטון? 10+ קליבלנד. לברון עם 30+ נקודות. אבל הכי חשוב, לא לשכוח לראות את המשחק. אנחנו צריכים רייטינג גבוה לשידור. תודה ולהתראות בשמחות כדורסל ואחרות !

cache

New member
ברוך הבא

מההנהלה. נ.ב-כל אוהד של שאקיל, הוא חבר של ההנהלה והוא יותר ממוזמן להמר פה כל עת שרק יחפוץ

תודה.

יפה מצדך. האם זה יהיה קלישאתי מצדי לומר "אני מעריך את זה" ? (באנגלית זה נשמע יותר טוב
).

האמת שידעתי שהוא עומד להצטרף...../images/Emo3.gif

משום מה לקח לו קצת זמן (ואני ספגתי את ההודעות הארוכות על ההיט במסרים שלי
, אבל הוא הגיע.

התלבטות קשה

פילי, והקאבלירס בלי בעיה. לגבי גולדן סטייט יש לי התלבטות, כי כריס וובר אמור לעלות בחמישיה, ולקבל דקות משמעותיות. לדעתי לפחות במשחקים הראשונים גולדן יראו רע, ויצאו מהקצב שלהם. מצד שני זו שיקגו ללא דנג, היינריך וגורדון. טוב, נשאר עם גולדן סטייט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שלי

1. פילדלפיה. 2. גולדן לצערי. 3. אחלה משחק...אני הולך עם יוסטון בשביל שטלפז יהיה מרוצה

OrEl74

Well-known member
מנהל
לשמחתי 2/3 ...למה לשמחתי?

כי נפלתי בבולס שניצחו את גולדן.. אווו האפי דיי.

Or Amit

New member
לא משתף יותר מדי במשחק

אבל אני חייב להמר על יוסטון, רק כדי לאזן כאן חוץ מזה, הסטייט ומיאמי יקחו.

נראה

1) פילי - מיאמי מיאמי עדיין לא תצא מהמשבר, ייקח קצת זמן. פילי סבירה בבית, לכן הסימון כאן הוא אחת, *סיקסרס* 2) גולדן - בולס נראה כמו באנקר, אבל הווריורס יכולים לירות לעצמם ברגל, לבעוט בדלי עם האמבטיה והתינוק ומה לא. בכל זאת, לבולס אין מה להציע בשלב הזה. ואני אוהב את כריס וובר. גם כאן נסמן אחת, *גולדן* למשחק המרכזי בשידור ישיר, אותו אאלץ לראות בלילה, כי בבוקר צריך להתכונן לנסוע לטניס
עוד מישהו מגיע? 3) יוסטון - קאבס למה לא יוסטון? כי הם נחנקים בסיומי משחקים גדולים, כי תהיה ירידת מתח אחרי מסע חוץ מוצלח. למה לא קאבס? כי די, כמה לברון פלוס עוד חצי שחקן יכולים לנצח? אז מה עושים? יש שידור, יש חיבה לטי-מאק ויוסטון, יש חיבה לקבוצות ביתיות בלייב, לכן גם כאן נסמן אחת *יוסטון* ונסיים בשירה אדירה של *דודי בוא לפה דודי בוא לפה דודי בוא לפה* כולם ביחד

o f r o n

New member
הימוריי

פילי - מיאמי: במשחק הקודם וויד סוף סוף חזר לעצמו וקלע 30, מריון לא אמור לשחק היום ואין לי מושג אם האסלם חזר אבל אחרי הטרייד של שאק יש לי הרגשה שמיאמי עם רוח חדשה במפרשים תצא היום לדרך חדשה, ניצחון למיאמי. סטייט - בולס: בכושר הנוכחי של שיקאגו וברוסטר החלקי מאוד שלהם היום זאת התאבדות להמר עליהם מול קבוצה שהיא לא בדיחה(כמו סיאטל , ניו יורק וניו ג'רזי לדוגמא) והלוחמים הם בהחלט לא בדיחה, ניצחון לגולדן סטייט. יוסטון - קבלירס: משחק קשה, קליבלנד בכושר נפלא, נלך איתם, ניצחון לקאבלירס.

o f r o n

New member
איזה בושות 0/3 ../images/Emo67.gif

כמו מיאמי אני ממשיך לשבור שיאים חדשים של ביזיון.

cache

New member
זאת רק ההתחלה עופרון

נדמה לי שהניקס הטילו עליך קללה, ההנהלה והניקס מחכים להתנצלות, ולא...

o f r o n

New member
אחרי השבוע האחרון יכול מאוד להיות שאתה צודק

אם המצב הנוכחי לא ישתפר אני אאלץ לשקול את ההצעה\איום שלך. בינתיים אני נשאר איתן בעמדתי.

תום איי

New member
שלי...

פילדלפיה תנצח את מיאמי ללא מרכוס בנקס. חסרונו יורגש גולדן סטייט משחק משחק מרתק יותר מהמשחק המרכזי שצויין ולו בשל הבכורה של כריס וובר הווינר הכי גדול בתולדות המשחק הקאבס ינצחו. יש!!! 3 מ-3!!!

למעלה