הימורים?

kikona126

New member
הימורים?

מי ימות בספר הבא?
באילו נסיבות?
איזה משפחה תנצח במלחמה?
כמה פעמים דאני תסרף בספר הבא?
ובכלל כל מה שאתם יכולים להמציא שיקרא (כמה שיותר הזוי ובלתי אפשרי יקרה יותר טוב)

זהו לא שרשור תיאוריות (אפילו שיכול להיות אם אנשים רוצים) המטרה היא להוציא את הסוף שהיינו רוצים באופן הכי מוזר...

כך למשל אריה תחיה ותתחתן עם גנדרי כי אמא שלה ממש אוהבת אותו...
המתים מתחת לבית סטארק יקומו לתחייה וילחמו נגד האחרים
העצים יהלכו על השורשים... וטוב הבנתם למה אני חותרת...
ודרך אגב, הזוג דאני וג׳ון -- אין מצב!!! מגיע לו מישהי טובה יותר... צריכה עוד לחשוב על מי...

Macphista

New member
הסוף החלומי שלי...

בית שלא שמענו עליו מעולם בכל הספרים הקודמים יצוץ. יתגלה שלא שמענו על הבית הזה כי הוא עבר מהפכה דתית והיה עסוק באישוז שלו עצמו.
ראש הבית הזה קיבל עליו דת מוזרה ממש עם אל אחד, שיש לו בן, שהקריב את עצמו ונושא על עצמו את סבל כל המאמינים שלו וכך מאמינו סוגדים לו ומנסים לחיות חיי סגפנות צנועים.
הבית הזה יחליט שכל ווסטרוז הפכה למעין סדום ועמורה ורק בערה טובה עד היסוד של כל האזור, מדרום ומצפון לחומה, יציל את האדמה ויאפשר מחיה של חיים ארציים ורוחניים תקינים.
ראש הבית אכן הצית את כל ווסטרוז על ידי אש פראית, אש דרקונים, וכל גפרור פנוי.
וכך כל הנותרים- הזאבים, האריות, הדרקונים ואוניות הבצל נשרפו (ומי שלא יכול להישרף שופד ונצלב) כאילו היו שווים.
לא היו עוד דאני, וג'ון, ואריה וגנדרי. זכרונם נשאר רק על שפתותיהם של המורדים בראש הבית המאמין באל אחד.
אנשים אלה העבירו את הסיפורים על ווסטרוז של פעם, סיפורים על מלכים ושושלות, דרקונים, ענקים, עצים חיים ומהלכים לבנים. הם העבירו את הסיפורים מפה לאוזן לילדיהם במשך דורות על גבי דורות, עד שיום אחד, אלפי שנים אח"כ, אדם החליט להתחיל לכתוב ולתעד את סיפורם...
וכך התחיל A Song of Ice and Fire!

Zarniwoop

New member
זה בערך מה שאני חושב שדאני תעשה

כשהיא תגיע לווסטרוס.

Macphista

New member
לגמרי, היא תצעק unleash my rage

ותבעיר את כל ווסטרוז.

(קצת מדמיינת כרגע את ביוואס ובאטהד צועקים fire fire fire...)

בקשר לדאני וג'ון, אני מסכים בהתלהבות!

בהחלט מגיע לו משהו טוב בהרבה ממנה.
היא מתאימה לדאאריו נהאריס או להיזדהאר זו לוראק. אלה זיווגים שמתאימים לה. לא ג'ון שלג.

ניחוש שלי לגבי השידוך של דאינריז?

היא לא מתחתנת.
אלא אם כן ווימן מאנדרלי יציע את ידו ואז כמובן שהיא לא תוכל לסרב. בכ"ז, מאנדרלי. גבר זה גבר.

למעלה