הימורים אני מהמר ששי הגבר יזכה שוב גם בטורניר זה
I i love jelena dokic New member 3/8/02 #2 כשלינדזי בסביבה, אין בעיה../images/Emo13.gif היא יכולה לנצח את ונוס!! אמנם רק חזרה, אבל יכולה להראות פייטטטטט רציני!! יום גדול היום לחובבי הטניס
כשלינדזי בסביבה, אין בעיה../images/Emo13.gif היא יכולה לנצח את ונוס!! אמנם רק חזרה, אבל יכולה להראות פייטטטטט רציני!! יום גדול היום לחובבי הטניס
C chany New member 3/8/02 #3 לליננדזי ייקח עוד כמה טורנירים לחשק עד שהיא תיהייה שוב פעם בכושר שלה מלפני הפציעה, זה לא הולך כל כך קל, ועוד ביחוד על האחיות ווילייאמס החזקות שלא נדע.
לליננדזי ייקח עוד כמה טורנירים לחשק עד שהיא תיהייה שוב פעם בכושר שלה מלפני הפציעה, זה לא הולך כל כך קל, ועוד ביחוד על האחיות ווילייאמס החזקות שלא נדע.
H hillly377 New member 3/8/02 #4 יאיר אני אוהבת אותך! נראה שבזמן האחרון אנחנו מסתדרים יותר ויותר! בערך היחידי בפורום חוץ ממני שמאמין שיש תקווה לטניס הנשי נגד המפלצות השחורות! יאללה לינדסי! מי ייתן ותגאלי אותנו מייסורינו!
יאיר אני אוהבת אותך! נראה שבזמן האחרון אנחנו מסתדרים יותר ויותר! בערך היחידי בפורום חוץ ממני שמאמין שיש תקווה לטניס הנשי נגד המפלצות השחורות! יאללה לינדסי! מי ייתן ותגאלי אותנו מייסורינו!