הימורים

ק ד ו ש

New member
הימורים ../images/Emo87.gif ../images/Emo86.gif

צסקא - מכבי. צסקא, לא ביותר מ-5. מילאן - ביירן. ביירן מנצחים. מה דעתכם?? *ההודעה כתובה בלשון זכר ומתייחסת רק לזכרים.

r o n 2 1

New member
צסק"א מנצחת יותר ב-20 נקודות

מילאן נותנת אחד קטן של קאקה.

r o n 2 1

New member
מכבי תל אביב הפסידו ב-22 הפרש

עכשיו חסר שקאקה ייתן אחד קטן .

ק ד ו ש

New member
אם קאקה נותן אחד קטן

אני חותך את הקטן ליניב קטן. אין מצב שמילאן מנצחים. הגג שהם יוציאו זה תיקו. שם את הראש שלי על זה.

r o n 2 1

New member
קאקה הכניס קטן אבל כמו תמיד

בדקה ה-92 הנאצים השוו.

ק ד ו ש

New member
אויש...

"הנאצים" עד מתי ישראלים יתקעו בסטיגמות של השואה? גרמניה זאת אחת המדינות הכי אוהדות של ישראל היום... ומביקור שם, הלוואי שהאנשים בארץ היו מתנהגים חצי בנימוס כמו ששם. ועזוב, זאת תוצאה בת זונה בשביל ביירן, 1-1 או 0-0 וכל נצחון מעלה אותם.

Lady McBeth

New member
עזבו אתכם

ראיתם את ה-3:0 של ליברפול על איינדהובן?!?!?!?!?!? ג'רארד, ג'רארד, תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (קדוש, מצטערת, לא רצית אז עברתי הלאה)...

ק ד ו ש

New member
אמרתי לך שיורד לי קצת דם

אני אשם שאת לא יכולה לחכות 4-5 ימים?

r o n 2 1

New member
ליברפול זה מעוז האנטישמיות ..

אחרי מה שקרה למכבי חיפה פשוט בזיון למוסד הזה שנקרא אופ"א. ובקשר לבאיירן מינכן אל תדבר איתי על מדינה נהורה איפה כל הרכוש שנגזל מהיהודים היום יש למדינה הזאת שארצות הברית הצילה את הכלכלה שלה , אחת מהכלכלות החזקות בעולם , אני לא רואה את העם הנהור הזה מחזיר את כל חפצי האומנות כל הבתים שנהרסו ואת כל ההרס יש עדיין חולי שואה בישראל שרעבים ללחם .

ק ד ו ש

New member
רעבים ללחם?? מגיע להם

אוכלים לחם בפסח, שיזדיינו. עזוב אתה מדבר שטויות, כל הצוללות של צה"ל זה מהגרמנים, שלושת החטופים וטננבוים ימח שמו, חזרו בזכות הגרמנים. גם אם וכאשר יחזרו השניים החטופים זה יהיה בזכות תיווך גרמני. ואתה רוצה להיות באמת ראש בקיר??? אז גם מדינת ישראל צריכה להחזיר מאות מיליונים לפליטים הפלשתינאים שנמצאים בסוריה ירדן ולבנון. זה קןרה? לא. אנחנו חארות בגלל זה? לא. מה שהיה היה, היטלר היה שונה מכל מה שהיה לפניו ומכל מה שאחריו, וזה מפגר שעדיין מתייחסים לגרמניה כנאצית.

r o n 2 1

New member
מדינת ישראל בניגוד לגרמניה

לא אויימה על ידי פלשתניאים ב- 48,67,73 שרצו להשמידה , היהודים בשנות ה-30 לא היוו איום על היטלר זה הייתה פשוט צרות עין של החולה נפש הזה. הצוללות הגרעיניות יש בהם רק היבט כלכלי בלבד אם ערב הסעודית תרצה את אותם צוללות היא תקבל אותם באותו מחיר . בקשר לחטופים התיווך הגרמני קיים בכל העולם גם עכשיו שנחטפו הבריטים יש תיווך גרמני/טורקי להחזרתם . נכון אני מסכים איתך אין צורך להאשים את הדור השלישי אבל את הרכוש שגזלתם להתחיל להחזיר ולא ליצור איזה הסכם קיבוצי שמשרת אחוז קטן מניצולי השואה.

ק ד ו ש

New member
זה שזה היבט כלכלי

לא אומר שזה לא טוב. זה שהם מתווכים בכל העולם זה לא טוב. הרי אם איראן תרצה מטוסי אף 16 ארה"ב לא ימכרו להם בשביל שום הון שבעולם. לא הכל זה כסף. ושלא תחשוב לשנייה. אני לא חושב שצריך להחזיר אפילו שקל לערבים. אבל המדינה שלנו צריכה לצאת כבר מהסרט של השואה, זה קרה לפני 60 שנה גאד דמאט, מאז עברנו כל כך הרבה והכמה מיליונים שחייבים לנו זה לא מה שאמור לשנות. וזה לא משנה מה תגיד, גרמניה היום היא אחת המדינות הכי אוהדות שיש לישראל, על איטליה לא שמעתי אותך אומר מילה רעה בהקשר של מילאן... והאחוז אנטישמיות שיש באיטליה הוא מהגבוהים בעולם ובכלל המדינה הזאת שמה עלינו זין גדול. זה סתם סטיגמה, אתה לא באמת מסתכל על הדברים לעומק.

Lady McBeth

New member
ההבדל בין..

החזרת "גזל" לפלשתינאים לבין החזרת רכוש לניצולי שואה זה שהפלשתינאים ברחו מפה (וכן, הם ברחו. מי שרוצה להתנגח איתי מוזמן. המרצה שלי ל"משפט והיסטוריה" ישמח מאוד לדעת שהקשבתי בשיעורים הבודדים שהייתי), והיהודים בשואה אולצו לברוח בגלל חוקי נירנברג ושאר ירקות אנטישמיים למיניהם. זו גם הסיבה (החוקית, אגב) שעל פיה ישראל לא מחוייבת להחזיר לפלשתינאים שום רכוש, עפ"י אמנות בינלאומיות. כנ"ל לגבי זכות השיבה. סתם, לידע כללי.

ק ד ו ש

New member
אני יודע את כל זה...

לא חידשת לי, ולרגע לא אמרתי שצריך להחזיר לערבים. לא מבחינה חוקית לפחות. חוץ מזה שהגרמנים במשך כל השנים כן החזירו, אולי לא הכל כי זה קשה להוכיח הכל, אבל החזירו.

r o n 2 1

New member
גרמניה החזירו כסף

כמו שהשודד של הברינקס החזיר את כל הכסף שהוא גנב. ארצות הברית תמכור לאיראן נשק ברגע שהם יהיהו משטר יציב ,גם ערב הסעודית היא מדינה שמאיימת על ישראל וארצות הברית מחמשת אותם . ובוא אני אתן לך דוגמה אייך העולם עובד . רוסיה מוכרת נשק לאיראן , איראן מאמנת מורדים צ'צנים במתקנים שלה , מורדים צ'צנים נלחמים ברוסיה. איראן ממנת את החיזבאללה,ישראל משתמשת במורדים הצאצ'נים כשכירי חרב במלחמת הלבנון השניה להלחם בחיזבאללה. אל תגיד שזה לא עולם משוגע.

ק ד ו ש

New member
שיזדיינו כולם.

כולה דיברנו על כדורגל, מה קשור שואה כוס אמק.

למעלה