הימורים סיכום שבועי #2

הימורים סיכום שבועי #2

השבוע השני עבר עלינו, וכבר עומד בשערינו השבוע השלישי עם סו"ש אולסטאר להלן טבלת הבית בטורים השמאליים ביותר תמצאו את אחוז ההצלחה הכולל העונתי של כל אחד, עם כמות כוללת של ניחושים מוצלחים מתוך נסיונות. כמה נתונים 27 השתתפו השבוע, מתוכם 17 ניחשו בשלושה ימים ומעלה. השבוע השני היה קשה הרבה יותר מהראשון, בו היו 12 שעברו את רף ה70 אחוז החמקמק. בשבוע השני רק 2 חצו את ה70. 70 הוא גם אחוז העונשין העונה של דאנקן, לשם השוואה. כמה הערות מנהלתיות לא נעים לי לעשות את זה, אבל מי שמסיבה כלשהי איחר, טעה טכנית, היתנה תנאים למנצחת וכן הלאה, הימור משחק ספציפי שלו מבוטל. בהחלט ייתכנו טעויות בספירה, שלי או שלכם. ראיתי לאחרונה שמסתובבת משטרת הימורים ותופסת על חם אנשים. keep up the good work !
ולחלוקת המדליות: זוכה השבוע הוא אוראל, מז"ט, צל"ש וח"ח. השמפניה בדרך. למקום השני הגיע ישענר ולשלישי אני. אם להשוות למירוץ סוסים יוקרתי (נגיד, קנטאקי דרבי), הרי שאמש היינו צמודים צוואר לצוואר בישורת האחרונה. ואז בפוטו פיניש אוראל נעצר/נעדר, בעוד ישענר מקדים אותי על חודו של משחקון ושנינו דוהרים טיפה אחורה
בדירוג הכללי באחוזים מוביל תמיד אני, אחריו SSPB שהחמיץ כמה ימים דווקא יחסית קלים, שלישי מדורג ישענר מעל 70%, ורביעי אוראל עם קצת מתחת לקו ה70. פושקאש שהתחיל את השבוע בסערה התקשה בהמשך, אבל נצפה לו עתיד מזהיר. ofron עם כמה ימים בישי מזל איבד גובה, אולם חזר יפה בניחוש האחרון שלו. עוד ראויים לציון המתמידים oxycodone, liel, האביר השחור, israeliguy, והמלך הירוק. ההנהלה ממשיכה ללכת מדחי אל בכי, והתבססה בתחתית המשתתפים הקבועים. לנו עדיין יש אמונה ביכולתה לחולל תמורה גדולה, כמאמר אריק איינשטיין בשירו פסק זמן "אולי זה רק משבר קטן וזה חולף". מבט לשבוע הבא, היום 10 משחקים, בהמשך הם הולכים ומתמעטים עד לפגרת משחק הכוכבים, שם ננחש מזרח/מערב, רוקיז/סופמורס, צלף שלשות, מיומנות כדור, הדאנקר המצטיין ואולי עוד משהו שפרח מזכרוני או זרח מפרחוני. אה MVPs בהצלחה ותרגישו טוב

ואללה

כאשר העינים שלי רואות את knight of darkness לצד thegreenking, הדמיון בין השמות גורם להן לרוץ הלאה... תוקן ויעודכן

cache

New member
ברכות מההנהלה

לזוכה השבועי ולמובילים. בנוסף ההנהלה רוצה לברך את כל המשתתפים השבועיים ולקרוא לאלה שעדיין ''רק קוראים'' להצטרף למהמרים. ''תמיד אני'' עבודה מוצלחת כרגיל, חזק ואמץ. ההנהלה כמו הקבוצות הגדולות באמת, תחמם מנועים לקראת מרץ/אפריל. יום טוב

צריך שיווק יעיל

למשל מצטרפים חדשים שיזכו בשבועי יקבלו מתנה כדורסל חתום ע"י פרוויס שורט ודיוויד תרדקיל(ר) כמובן, נצניע את האותיות הקטנות המזכירות בניסוח משפטי מעורפל משהו על התחייבות לשלוש שנים, בדומה למה שעושים בחברות המצליחות בשוק הסלולר או האינטרנט או הטלוויזיה

OrEl74

Well-known member
מנהל
אמנם לא נעדרתי בכוונה

אבל מסתבר שזה השתלם לי
אז מסתבר שאני לא סתם פרצוף יפה
אלה גם חזאי לא רע...

למעלה