הימורים לברזיל

man31

New member
הימורים לברזיל

אז כן זה עדיין מוקדם אבל תתנו את ההימורים שלכם לאורך כל הפיט!!! מירוץ אחרון אז תתנו הימורים ארוכים :) תנסו להמר לפני האימונים אחרי האימונים (לפני מקצה הדירוג) אם תרצו לשנות אז תשרשרו להודעה של ההימור שלכם עוד הודעה עם ההימור החדש בהצלחה לכולם עם ההימורים מני מראשון "הסיכויים שאנצח בגמר ווימבלדון את פדרר גדולים מהסיכויים שהמילטון ייקח את האליפות" ;)

man31

New member
ההימור שלי

דירוג: 1.רייקונן 2.מאסה 3.היידפלד 4.אלונסו 5.המילטון 6.קוביצה 7.קובליינן 8.פיסיקו 9.רוסברג 10.סאטו :) 11.ראלף שומאכר 12.קולטהארד 13.וובר 14.בריקלו 15.קולטהארד 16.טרולי 17.דיווידסון 18.ווטל 19.ליוצי 20.יאמאמוטו 21.סוטיל חסר לי נהג אחד שמחליף את וורץ המירוץ 1.קיירונן 2.מאסה 3.קוביצה 4.היידפלד 5.קובליינן 6.פיסיקו 7.ראלף שומאכר 8.סאטו 9.בריקלו 10.רוסברג 11.ליוצי 12.וובר 13.באריקלו 14.קולטהארד 15.טרולי כל השאר פורשים (כן כן אלונסו והמילטון עושים תאונה ביחד)

superbobik

New member
כל הנהגים?

לא קצת יותר מדי? ולנהג שמחליף את וורץ קוראים קזוקי נאקאג'ימה

lb22

New member
הוא כבר ינהג בברזיל?

פשש.... ראיתי שוורץ החליט לפרוש .... חבל אני חיבבתי את הנהג הזה..

superbobik

New member
כן הוא ינהג בברזיל

דווקא רציתי לראות את וורץ נוהג בברזיל במירוץ האחרון... חבל שהוא פרש לפני הסיום.

Go On Alonso

New member
של אלוהים

אלוהים סוף סוף יתאהב במלך ויודה שאלונסו f1 god ויתן לו אליפות 3 ברציפות... לכן אלוהים יחליט שהערס הימלטון יפרוש ולא יעמוד בלחץ.. ריקונן יסים ראשון והמלך יסים שני ויחגוג זכיה 3 ברציפות.. עלאא מנצרת "הקבוצה שתחתים את המלך תהפוך למועמדת מספר 1 ואליפות "

superbobik

New member
אני חושב שאני מדבר בשם כולנו כשאני אומר

חלאס עם התגובות הילדותיות האלה.

Go On Alonso

New member
תשמע superbobik

קודם כול אתה לא מדבר בשם כולם..ולא תעשה מזה סיפור...כי אנחנו לא בכנסת או בבית משפט... זה היה בצחוק וזה לא ילדותי ומי אתה בכלל שתחליט אם זה ילדותי או לא?

lb22

New member
זה ילדותי מאוד..

המילטון ערס אלונזו המלך בלה בלה בלה אלונזו המלך זה ילדותי! הבנו שאתה חולה על התחת של הספרדי אבל אח שלו ראבק דיי לעשות את זה כמו ילד קטן. אז לסיכמו של דבר : מקלארן לא ערסים , המילטון לא ערס אלונזו לא ערס , אלונזו הוא גם לא אלוהי הפורמולה 1 (יש כבר כזה לא? אם אני זוכר נכון הוא אדום ,גרמני ומחזיק כמעט בכל שיא אפשרי) סבבה? ולא אלונזו לא יקח את אליפות העולם רייקונן יקח.

R E k

New member
../images/Emo45.gif

תאמר לי את מי אתה אוהד בפורמולה 1, אני אומר לך מי אתה

lb22

New member
אני חושב שבמקרה הזה..

זה איך אתה אוהד את אותו נהג :)

lb22

New member
וואלה...

אלונזו הוא F1 GOD ? אח שלו צא מהסרט שלך , בנתיים הנהג בעל הסיכויים הטובים ביותר לזכות באליפות הוא לא רייקנון ולא אלונזו אלא הרוקי.... ועל פי איך שרנו נראו השנה יש להם הרבה מה לשפר לקראת העונה הבאה.

Thierry Henry

New member
ואני חושב שאם לא תקפיד על תרבות דיון

מינמלית (קרי התגובות אותן אתה מעלה באופן אובססיבי) לא תהיה פה יותר. .

R E k

New member
בעיקרון

אני לא מבקש הרבה: רייקונן ראשון, מאסה/לא מקלארן שני, המילטון פורש..זהו..(או בקיצור - שרייקונן יזכה באליפות איכשהו
) ועכשיו להימור: דירוג: 1) רייקונן 2) אלונסו 3) המילטון 4) קוביצה 5) מאסה 6) קובליינן 7) היידפלד 8) באטן מירוץ: 1) רייקונן 2) המילטון 3) אלונסו 4) מאסה 5) ראלף 6) רוזברג 7) קובליינן 8) קולת'הארד

superbobik

New member
שלי

דירוג: 1. אלונסו 2. קימי 3. המילטון 4. מאסה 5. היידפלד 6. קוביצה 7. קולטהארד 8. באטון מירוץ: 1. קימי 2. מאסה 3. אלונסו 4. היידפלד 5. קוביצה. 6. המילטון 7. קולטהארד 8. פיסיקלה יותר משאלה מאשר הימור.

lb22

New member
אתה בכוחה רוצה ש....

יהיה שיווין בין המובילים אה? :) אני מוכן גם לקבל פרישה של שתי המקלרניות :)

lb22

New member
זה עובדה קיימת

שקימי לוקח בכל מצב של שיוויון רק בגלל הניצחון בסין...... עכשיו המילטון מתחיל להבין איזה חציל הוא היה שם...

lb22

New member
הימור שלי

הימור הלב : רייקונן מאסה היידפלד אלונסו הימור השכל : רייקונן אלונסו המילטון

למעלה