הים עולה ביום רביעי
M m a s t e r F u n k New member 28/7/03 #7 הים היום מסריח גלים לא מי יודע מה גבוהיים אבל חזקים מאוד ובעומק יש פול מערבולות
ה הסרטן החזק New member 29/7/03 #8 אח שלי אין לי מושג איפה אתה גולש אבל אני גולש בחוף נעורים והיה גל בנזונה בבוקר וגם בערב חזרתי מקודם... היה חזק אבל לקראת הערב ירד ... מה שבטוח מחר בבוקר יש גל בנזונה !
אח שלי אין לי מושג איפה אתה גולש אבל אני גולש בחוף נעורים והיה גל בנזונה בבוקר וגם בערב חזרתי מקודם... היה חזק אבל לקראת הערב ירד ... מה שבטוח מחר בבוקר יש גל בנזונה !
R REAL boy New member 29/7/03 #9 חחחחחח אעלק לקראת הערב ירד!!!! כנס לישראקאם תסתכל תמצלמה של הילטון תראה מה הלך ב-5 אחה"צ היום!!! היה ים של מינימום 60 משהו חזק ביותר!!!!!
חחחחחח אעלק לקראת הערב ירד!!!! כנס לישראקאם תסתכל תמצלמה של הילטון תראה מה הלך ב-5 אחה"צ היום!!! היה ים של מינימום 60 משהו חזק ביותר!!!!!
ה הסרטן החזק New member 29/7/03 #11 גם בנעורים היה 60 היו לי גלים מטור פים לגמרי .. אין ספק שבערב ירד אבל מה זה משנה אחי העיקר ניצלנו תשעתיים של הגלים הגבוהים יחסית. .
גם בנעורים היה 60 היו לי גלים מטור פים לגמרי .. אין ספק שבערב ירד אבל מה זה משנה אחי העיקר ניצלנו תשעתיים של הגלים הגבוהים יחסית. .
M m a s t e r F u n k New member 29/7/03 #13 אני הייתי בדרומי בהרצליה היו שם רק אני ועוד שניים ותיקים 30+ אני נכנסתי למערבולת ולקח לי איזה 5 דקות לצאת היה צינורות יפה אבל אי אפשר היה לצאת מהם והגלים היו חזקים בטירוף
אני הייתי בדרומי בהרצליה היו שם רק אני ועוד שניים ותיקים 30+ אני נכנסתי למערבולת ולקח לי איזה 5 דקות לצאת היה צינורות יפה אבל אי אפשר היה לצאת מהם והגלים היו חזקים בטירוף