הים בגשם.

thegreengirl

New member
הים בגשם.

שבת בבוקר. גשם. מהחלון של המטבח אני רואה את הים. נקי, עם רקע מעונן ורוח שמוסיפה לו רוחניות. אני מרגישה שאין שם הרבה אנשים, אני מרגישה שהגלים ירשימו אותי, אני מרגישה שאני רוצה לקחת את מונה וללכת לים. אני מרגישה שיהיה לי קר ורטוב. יזמי העסקים של תל אביב, מסתבר, לא מבינים את גודל נכסה התיירותי וטועה לחשוב שהים הוא אטרקציה אך ורק בעונה שהשמש מבשלת את יושבי החופים. מי שלא ראה את הים שלנו משתעשע עם הרוח והגשם לא ראה את הים שלנו נהנה מעולם. בימים גשומים אפשר לטעום קצת בדידות בטיילת.. אבל קשה מאד לטעום קצת שוקו חם.. מטר מהמים.. עם חימום ומוזיקה טובה. אני חושבת בעצבות על הבננה והפאצ'ה למיניהם ומבינה את גודל ההחמצה והבזבוז של בתי העסק הסגורים בימים שהים הכי יפה בהם.

ננה f

New member
זה מאוד יפה מה שכתבת

מזכיר לי פעם ששתינו כזה באיזה מסעדה ממש על המים בנמל יפו. אין לי מושג אם היא עוד קיימת. היה ממש דלפק-בר כזה שם עם הפנים לים, מאחורי הזכוכית, היה מרגש לאללה עם הרוח המשבים והשפריץ של המים שהתיז על המזח. האלטרנטיבה שלי היום היא על קו המים בהרצליה.-:))) משגע.

thegreengirl

New member
איפה זה יוצא בדיוק?

אני לא מצליחה למצוא את זה. ולגבי יפו- האם זה היה באלאדין?

ננה f

New member
זה היה לפני המון זמן

בכניסה לנמל יפו, ממש בכניסה בצד שמאל בפינה. ובהרצליה הנוף נהדר גם מרוקה ויפה וטעים גם מהטרסה

Forum User

New member
פעם, לפני הרבה שנים

בהיותנו זוג צעיר ותל אביבי, גרנו ברחוב קטן בין בוגרשוב לפרישמן ממזרח לבן-יהודה. הימים היו אי שם בראשית הניינטיז והשוס ביום חורפי וגשום היה לדלג בין הטיפות והשלוליות אל בית הקפה/מסעדה ששכן בחוף בוגרשוב, להחזיק ידיים, ולהזמין שוקולטה סמיכה ושחיתותית, כזו שאוכלים בכפית. אח, אלו היו הימים...

S i g u r R o s

New member
הים שלי...

התעוררתי היום וראיתי נעים.. מן צהוב חלמוני,גולמי, של שמש במגננה מול עננים כהים.. יצאתי לכיוון הים. הצבעים, היו מדהימים..אפור כהה, שחור, תכול מרוחק, שפריצים של כתום. הרוח חרשה את פניי.. השמש ליטפה בכפות ידיים עייפות של מלחמה אבודה. הבטתי לאופק.. נשמתי מלח השראה. פכרתי מי ים בין בשר ידיי.

"בין בשר ידי../images/Emo12.gif?!"

הרגת אותי! אין כמו חוש הומור...

thegreengirl

New member
סיגור, האם זו הייתה עקיצה?

(אחחח... אין כמו שירתו של המובס....)

S i g u r R o s

New member
מובס?

תגידי אחותי...
, את חיה בסרט? אני? מובס? חחחחחחחחחחחחחחחח... בואי תלמדי משפט חכם - "עלינו לצחוק לאדם, כדי לא לבכות לגורלו" [נפוליאון]
ועכשיו לשאלה- הבנת?
... כתבתי את שכתבתי מתוך התנסות רוויית חוויה, מתוך נגיעה ברוח. מתוך ראייה. את שכתבתי, שרשרתי במה שהתחיל כחוויה שלך. את באמת מחפשת פה דרש? ....

למעלה