הים באזור המרכז

אודלינה

New member
הים באזור המרכז

היתי אתמול, ו... פשוט היה מפחידדד. הים כולו עד עומק מסויים היה פשוט. צהוב!!! אבל ממש צהוב! עליתי למעלה כזה כדי להסתכל עד איפה זה וזה היה עד העמוקים ממש. בעע... מעניין אם שופכים לשם זרחן או משהו. הגלים היו סבבה מוקדם בבוקר אבל אף אחד לא היה. (כנראה שאף אחד לא רוצה לקום מחר בבוקר עד יד שלישית מהגב..) :(

maorubin

New member
פשוט גועל נפש

שבוע שעבר שגלשתי בדולפינריום היה ממש מגעיל.. הכל שחו וצהוב וגועל נפש גם בתוך המים וגם בחוף.. מצע לך לקרוא את המאמר שחגית עוז פירסמה פה

אודלינה

New member
חח מה אתה עושה בשעה זו?

גם לך ביטלו שעה כמוני? קראתי את המאמר ואני מקווה שמארגנים משהו, צאיך לבנות אתר אינטרנט (למרות שזה לא כ"כ פשוט) כמו שעשו בבת גלים, להכין עצומות, הפגנות.. הבעיה היא שבארץ הסתומה שלנו אין חוק נגד זה, יש רק המלצה, ועד שאנשים לא יעשו משהו אז כלום לא ישתנה כי המדינה הזאת בנויה על אינטרסים אינטסרים ועוד אינטסרים כמובן. אז, רון חולדאי, יעל גרמן ועוד אחד ששכחתי את השם, תתכוננו למלחמה ולהפגנה שלא הייתה כמוה. כי זו המדינה שלנו ולכם אין זכות להרוס אותה.

maorubin

New member
אני? בגרות היום!

יש לי בגרות באנגלית... הנציג הלא רישמי של ענייני איכות הססביבה בפפורום הוא עופר שפתח בלוג על הזיהום בים אני מקווה שביחד נצליח לשפר את המצב

חחחחחחחחח תתכוננו למלחמההההההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תבואי אליהם בחרבות ופצצות? חחח ילדה אחת העלובות...מה חסר לך מה לעשות בחיים?? תפסיקי לזיין תשכל

אודלינה

New member
מה עלוב פה?

יאללה לא שאלתי תדעה שלך. אלוויס לטיפולך. :) אה, ואם שבוע הבא אני אשים תמונה שלי עם חליפה וגלשן, תפסיק לרדת עליי? בואנה אתה עלוב

אודלינה

New member
יאללה אתם כבדים ברמות

רוצים להעלות פה נושא ובמקום להגיב כמו ילדים גדולים אתם מסתלבטים יאללה לא צריך הים שלכם לא אכפת לכם ממנו סבבה אבל תעזבו אותי בשקט סעמק משחקים לי אותה קשוחאים.

blueshark09

New member
משו נוראי קורה בים

לקחתי בבוקר את הגלשן וזה לא שהיו בסוף גלים אבל ראיתי ים בצבע חום !!!! אשכרה חום מגעיל צבע של ביוב וגלי ביוב קטנים נשברים, זה פשוט שערוריה, אחרי זה מתפלאים למה אין דגים ודולפינים לא באים לחופי הארץ ואם כן אז רק למות פה ככה בשביל המסורת. מישו יודע מתי זה יכול להתנקות כל הדבר הזה, פשוט מפחיד להכנס

אודלינה

New member
מזעזע. אז המצב הדרדר מפעם אחרונה

שהייתי... בפעם האחרונה הוא היה צהוב, ועכשיו הוא חום. גועל נפש. אני לא הייתי נכנסת בכלל כי זה רעל במים. מילא קקי ופיפי האמת לא מזיז לי יחסית לכל החומרי ניקוי וההדברה והכספית שהם שופכים לשם.

למעלה